Alen Smailagić optimista pred prvi meč plej-ofa Evrolige: Znamo kako do pobede nad Realom 1Foto: Peđa Milosavljević /Starsport

Centar Partizana Alen Smailagić izjavio je da njegovi saigrači u dobrom raspoloženju dočekuju prvu utakmici plej-ofa protiv Reala u Madridu (utorak, 20.45).

Crno-beli su u ponedeljak doputovali u Madrid, a potom održali trening u dvorani u kojoj se igra duel.

https://www.danas.rs/sport/gde-mozete-da-gledate-partizan-real-madrid-odlucujuce-meceve-za-odlazak-na-fajnal-for-evrolige/

– Nasmejani smo, spremni smo i radimo jako. Ne planiramo da izgubimo, to nam nije ni na kraj pameti, idemo da pobedimo. Znamo koliko je jaka ekipa Reala, imaju dobre centre, dobre igrače. Mi imamo svoj plan kojeg ćemo se držati, treba da budemo koncentrisani i da odigramo utakmicu kako treba. Igramo dobru košarku, to se vidi na treningu, nasmejani smo i razigrani, jedva čekamo utakmicu – izjavio je Smailagić za klupsku televiziju.

On je dodao da očekuje drugačiji duel u odnosu na onaj koji su ove dve ekipe imali u ligaškom delu ovog takmičenja.

– Ovo je plej-of, ekipe igraju mnogo jače i čvršće, moraćemo da se naviknemo na to. Mnogi igrači, poput mene, susreću se sa ovakvim nečim prvi put u životu. Moramo da budemo skoncentrisani i prizemljeni i da odigramo dobru utakmicu da bismo imali šansu da pobedimo – rekao je centar Partizana.

Partizan će i na ovoj utakmici imati podršku svojih navijača, jer je 120 pristalica crno-belih obezbedilo mesta u dvorani.

– Znamo da nas bodre i oni koji nisu mogli da dođu. Jedva čekam da im pokažemo da smo spremni da igramo i za njih i za Partizan – izjavio je Alen Smailagić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari