Ana Ivanović završila tenisku karijeru

Ostavite komentar


  1. Po meni, Ana je jedna od najvećih misterija u ženskom belom sportu. Po talentu i kvalitetu, sigurno medju prvih 5 igračica. Po mentalitetu i nemogućnosti da se odupre napadima panike (koji bi je obuzimali čim nešto ne ide po planu) bila je daleko ispod prosečnog profesionalca. To je razlog (po meni) njenog večnog lutanja i velikih oscilacija u igri. Šteta, jer je (čini se) veoma inteligentna devojka sa kapacitetom većim od mnogih vrhunskih igračica . Ali ta nervoza i panika koji bi uvek u ključnim momentima zablokirali njen talenat i kapacitet… to verovatno samo psiholozi mogu da objasne.

  2. Ana Ivanović je zadužila Srbiju više nego svi srpski političari od 1945. do danas! I nastaviće i dalje sa javnim delovanjem kao ambasador UNICEF-a. Hvala joj do veka! I njoj i njenim hrabrim i upornim roditeljima. Hvala i našem zetu, Aninom Švajniju! Sve najbolje im želim!

  3. Нисам ни знао да се Ана још увек такмичи. Када сам је понекaд гледао после Ролан Гароса 2008. ја сам мислио да то парира противницама током тренинга.

  4. ANA JE PRAZNIK ZA OČI.
    Isaiah, iii.7.
    U vreme kada je Srbija bila (i još uvek je) "prokažena", Ana je bila, zajedno sa Monikom, Djokovićem, Jankovićevom, idr najbolja mbasadorka Srbije. Šteta je i za nju, a još više za Srbiju, (i za muški deo čevečanstva!) što mora da se povuče. Želimo joj uspeha u daljem sportskom i humanističkom angažoanju, kao i u ličnom životu.

    Hvala Ana!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.