Andrija Maksimović produžio ugovor sa Crvenom zvezdom 1foto Peđa Milosavljević/Starsport

Talentovani tinejdžer Andrija Maksimović oduševio je fudbalsku javnost u 174. večitom derbiju, te je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom na još tri godine, javljaju iz tabora srpskog šampiona.

Maksimoviću su na ugovoru prvi čestitali predsednik Svetozar Mijailović i sportski direktor Mitar Mrkela koji je govorio o kvalitetima darovitog ofanzivca.

– Maksimović je biser naše Omladinske škole i samo se čekao pravi trenutak kada će biti starter na nekoj velikoj utakmici. Za njega je to bio 174. večiti derbi. Andrija je počeo utakmicu, odigrao odlično i sada su se svi u Srbiji i svetu upoznali sa njegovim kvalitetom za koji smo mi odavno znali da poseduje. Ugovor koji produžujemo je nagrada za kvalitet, trud i rad koji je pokazao tokom fudbalskog odrastanja u Zvezdi. Čestitke i njemu, i našoj akademiji, jer imamo sjajnog fudbalera pred kojim je blistava karijera – rekao je Mrkela.

Sa osmehom na licu govorio je i Maksimović nakon parafa.

– Srećan sam što sam produžio ugovor sa voljenim klubom. Nastaviću da treniram i vredno radim kako bih dokazao da mogu još bolje. Igrao sam derbi, dokazao da mogu da se nosim sa prvotimcima u Superligi, i želim da samo tako nastavim, kako bih u budućnosti bio standardan u Crvenoj zvezdi. Nakon derbija, želja mi je da debitujem i u Ligi šampiona – rekao je Maksimović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari