Antić: Tražiću od predsednika Srbije zaštitu za fudbal koji urušavaju ljudi iz SNS 1Foto: Pixabay/pixel2013

Suspendovani trener i još uvek aktuelni predsednik FK Dinamo iz Vranja Dragan Antić, izjavio je za portal vranjske, da „će lično zatražiti podršku od Aleksandra Vučića, a zbog toga što pojedini funkcineri SNS u Vranju rade protiv interesa kluba“.

Antić je kako prenosi portal vranjske, prozvao „Narodnog poslanika SNS Slavišu Bulatovića da“ otima“ igrače i funkcionere i da ih odvodi u klub Mineralac iz Vranjske Banje.“

Ovo je najnoviji sukob između Antića koji je član naprednjaka, sa lokalnom vlašću SNS, koju predvodi Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, kao i poslanik Slaviša Bulatović.

Dragsn Antić „Recko“ kao predsednik i trener bivšeg drugoligaša iz Vranja, zbog „povratka u incident“ kažnjen je od strane FSS zabranom obavljanja svih funkcija u fudbalu na 18 meseci, kao i novčanom kaznom od 100.000 dinara.

Istom novčanom kaznom FSS je kaznio i Marka Antića, koji je i dalje na funkciji sportskog direktora FK Dinamo.

Posle ispadanja iz Prve lige Srbije Dinamo će od jeseni igrati u Srpskoj ligi Istok, a zbog ispada trenera Antića i povlačenja ekipe sa terena (po drugi put) vranjski klub će po odluci FSS startovati sa „minus šest bodova“.

Kako navodi portal vranjske račun kluba se nalazi u blokadi „zbog ne izmirenih troškova, prema lokalnim javnim preduzećima“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari