Čija je Beogradska arena – Zvezdina ili Partizanova: Šta se krije iza spora večitih oko najveće srpske hale i ko je tu ustvari najveći gubitnik?

Ostavite komentar


  1. Pa zato sto se ne radi po trzisnim principima, ovo se i desava. Stara lisica Coki, vlasnik Zvezde iz Zeleznika se poziva na postenje auto otpada Ostoje – povraca mi se…

  2. Najveci gubitnik su gradjani koji zive oko arene. Nemamo gde kola da ostavimo kad su utakmice, u okolnim ulicama i blokovima haos. Zasto se ne sagradi podzemna ili nadzemna (najbolje obe) garaza sa adekvatnim brojem mesta za kola? Neki mlate debelu lovu dok drugi zbog toga trpe i ugrozava im se kvalitet zivota

  3. Nije mi jasno kakve veze ima Nebojsa Covic sa poslovanjem beogradske Arene i njihovom ugovornom odnosu prema KK Partizan. Nema tu nikakvog trougla.

  4. Sram vas bilo ovog komentara. O kakvom,, ratu saopstenja,, pisete kada Partizan nije izdao ni jedno. Puno lazi i sinova. Sram vas bilo.

  5. Problem je nastao zbog kompleksa NČ od uspeha Partizana. Zvezda nije htela da igra u Areni zbog manjeg interesovanja. Tek kad su videli koliki uspeh je napravio Partizan onda se NČ uključio u igru. Partizan je iznajmio malu salu pre 3 godine za treniranje. Sad Zvezda hoće tu da ubaci mlađe kategorije. Kako klub koji je kažnjen od EL za falsifikovanje ima nečiji ugovor a nije ni zakupac ni zakupodavac.

  6. Bolje da se pozabavite otkud ministru za Kosovo ugovor Partizana I arena.Ili da pisete o datumu opomene kada su hteli Partizan da izbace za vreme serije sa Realom.Ja sam vas smatrao za ozbiljnu novinu al sa ovakvim tekstovima sto prenosite sa drugih portala nemam reci

  7. Арена је грађена да буде Партизанова. То сви знају. И кад самодржац не би морао да глуми да је Звездаш, због тога што зна да највећи део Србије навија за Звезду, Арена би отишла у власништво Партизана. Цела управа је кадар Партизана. И то се зна. Није Човић тражио термине за децу због бојазни за децу. Тренираће клинци било где. Он се боји сценарија у ком држава опет одлучује да додели Арену Партизану….а то се очекује сад…

    Само…отићи ће самодржац, укинуће се субвенционисани послови па ћемо видети шта је по закону…

  8. Coki hoce posto poto da uzme sve,a da unisti KK Partizan.To mi je zivotna zelja posto je propao kao kosarkas tog tima!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.