Arturo Alvares novi član stručnog štaba Košarkaškog kluba Crvena zvezda 1Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Španac Arturo Alvares novi je član stručnog štaba Košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Četrdesetsedmogorišnji trener će na klupi crveno-belih naslediti svog sunarodnika Karlesa Marka, koji je tokom leta napustio klub sa Kalemegdana i preselio u Barselonu na poziv Rodžera Grimaua, piše Sport Klub.

Alvares, koji je u karijeri radio u Palensiji, Benfiki, Pratu, BVM 2012, brazilskoj Unitri i Melili na svom Instagram nalogu zahvalio se menadžerskoj agenciji Vaserman i Dušku Ivanoviću.

„Hiljadu hvala vrhunskoj agenciji koja mi je u svakom trenutku verovala, jednom od najboljih klubova na svetu što mi je omogućila da radim u njihovoj organizaciji, a posebno jednom od najboljih trenera na svetu, Dušku Ivanoviću, koji mi je dozvolio da budem uz njega. Sa ogromnom željom da počnemo da radimo i uživamo u našem sportu, KOŠARCI!!,“ poručio je Alvares.

Crvena zvezda je bila i te kako aktivna u dosadašnjem delu prelaznog roka i do sada je dovela Miloša Teodosića, Marka Simonovića, Dejana Davidovca, Adama Hangu, Šabaza Nejpira, Rokasa Giedraitisa, Jaga Dos Santosa Mateusa, Majka Tobija i Džoela Bolomboja, dok su ugovore produžili kapiten Branko Lazić, Ognjen Kuzmić, Luka Mitrović i Stefan Lazarević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari