Australijski poslanik uputio izvinjenje Đokoviću zbog svega što mu se dešava (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Vala neko da se oglasi i kaze ljudski nesto medju onim divljacima politicarima

  2. Austrijalci nesmiju na sahranu, zasto bi Nole igrao tenisa?!? On moze u svako doba na avion natrag kuci.. sorry nole al ovo ti je uncool..

  3. -„Bastionu istine“, a di je neki komentar o grafikonima o kojima je pričao?
    – Koji grafikoni? Nema toga u videu.

  4. Covek je glas razuma u moru gluposti, gluposti, idiotizama i covid histerije! Najgluplje hejtovanje Novaka je u recenici „propisi su propisi“, koju koriste apologete zapadnog totalitarizma koji vec dve godine drze stanovnike Australije u karanteni. Ni jedan komentator da napise nesto u ime Slobode i Prava coveka!? A slepo podrzavaju totalitarizam i nasilnu vakcinaciju, osudjuju zdrave ljude jer nisu spricani, itd…. I na kraju pitanje mrziteljima Novaka i podrzavalaca Australijskog rezima da li bi bili za dvogodisnje ogranicenje kretanja bas njima da uvede AV?! Molim hejtere za odgovor.

  5. Hvala bogu da jos ima savesnih i postenih politicara, nazalost u velikoj su manjini., Sve najbolje poslaniku

  6. Novinari Danasa su baš mogli i da navedu par informacija o dotičnom poslaniku. Tip je ekstremni antivaxer, teoretičar zavera i konzistentno komtraprotivan svemu razumnom. Australijski Tramp, samo siromašan i bez podrške u Australiji (osim među malobrojnim antivaxerima).

    „Glas razuma“ svakako nije.

  7. Stvarno ne znam ko stoji iza premijera Australije i šta se ovde dešava, jel moguće da je razlog Novakovo opredeljenje za Ekološku i zdravu Srbiju?

  8. Tužno je pročitati da još uvek ima nekog našeg čoveka koji žali zbog pozitivne odluke sudije kada je u pitanju Đoković.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.