Austrijski teniser Dominik Tim plasirao se u finale Australijan opena

Ostavite komentar


  1. Ako ga Novak Djokovic u predstojecem fimnalu „oduva“, opet ce se radovati Aleksndar Vucic uz poznate srpske „nacisoviniste“?! Mislim da ce vecina „drugosrbijanaca“, navijati za Dominika Tima. Ipak je on Austrijanac i evropljanin. Nije tamo neki prostak sa Balkana i iz Srbije. Dosta im je „Nola“, koji peva pesme, podize tri prsta i krsti se na onaj „sizmaticki“ nacin. Zbog toga se nadaju da ce Novak da izgubi cime ce, kao prvoi, naneti dusevni bol Vucicu, a potom, „primitivnim“ Srbima uskrati zadovoljstvo da se raduju. Nekad su takve nazivali bagrom, fukarama i izdajnicima ali, danas, „hvala Bogu“, oni su zahvaljujuci „novim evropskim vrednostiuma“ evoluirali u svest i savest ovoga naroda.

    1. Prosto ne mogu da odlučim da li ste Vi ozbiljni sa ovim vašim komentarima (pročitao sam već nekoliko sličnih) ili je u pitanju jedna opšta sprdnja bez pardona i na baš svačiji račun. Zaista bih voleo da je u pitanju ovo potonje…

      1. Stanoje, to je posprdni komentar upucen na adresu onih, kojima je svaka Novakova pobeda, ustvari, poraz. Ne znam da li pratite sport i komentare na temu tenisa i Novaka ali, verovali ili ne, ima i takvih bolesnika?! I to ne u malom broju. Njima posvecujem ovakve komantare.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.