Avramović: Glavom sam već u novoj sezoni, spreman da pomognem timu 1Foto: STARSPORT

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović rekao je danas da je bilo „emotivnog pržanjenja“ posle uspeha sa reprezentacijom na Svetskom prvenstvu, ali je istakao da je spreman za novu sezonu i da pomogne ekipi da ispuni svoje ciljeve.

„Motiva uvek ima, energije takođe… Posle uspeha na Svetskom prvenstvu malo je došlo do emotivnog pražnjenja, ali sam ušao glavom u novu sezonu i spremam se da radim ono što se od mene očekuje i pomognem ekipi da ispuni ciljeve“, rekao je Avramović novinarima na Evroliginom danu za medije u Beogradskoj areni.

Košarkaši Partizana će novu sezonu početi u ponedeljak kada će na startu ABA lige dočekati Mornar, dok će 5. oktobra gostovati Makabiju na početku takmičenja u Evroligi.

„Biće teža sezona nego prethodna, jer je mnogo teže nešto braniti nego osvojiti. Spramamo se, imamo više igrača u rosteru, valjda će ih biti još, spremamo se jako i maksimalno smo motivisani“, rekao je Avramović.

Crno-bele ponovo očekuje velika podrška sa tribina, pošto je do sada prodato više od 12.000 sezonskih ulaznica.

„To je fenomenalna stvar. Partizan je brend u Evropi, ljudi iz sveta dolaze da gledaju Partizan i lepo je… Lepa je priča, prava sportska i jedva čekamo da igramo u prepunoj Areni“, rekao je Avramović.

Avramović je sa reprezentacijom Srbije osvojio srebrnu medalju na nedavno odigranom Svetskom prvenstvu i bio je jedan od najzaslužnijih za taj veliki uspeh tima Svetislava Pešića.

„Stvari koje ću pamtiti čitavog života – počevši od dočeka u Beogradu, pa do dočeka u svojoj srednjoj i osnovnoj školi u Čačku. Puno mi je srce bilo… To su dečje, iskrene emecije i ostanu upamćene za ceo život. Svakog dana se prisećam i balkona i dočeka u Čačku, iskreno“, rekao je Avramović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari