Avramović na produženom odmoru posle Mundobasketa, propušta Superkup ABA lige (VIDEO) 1foto:Starsport

U fenomenalnom ambijentu na stadionu Tašmajdan, košarkaši Partizana napravili su protiv Fuenlabrade sjajnu uvertiru za predstojeći Superkup ABA lige.

Crno-beli u nedelju putuju u Podgoricu koja je organizator Superkupa ABA lige. Aleksa Avramović neće biti deo ekipe, s bozirom na to da je od stručnog štaba dobio produženi odmor nakon osvajanja srebrne medalje na Svetksom prvenstvu.

Avramović je još od jula meseca u trenažnom procesu. Sam je istakao da je posle finala Svetskog prvenstva osetio veliki fizički i emotivni zamor zbog kojeg mu je neophodan porduženi odmor.

Sjajni bek će imait prilike da se odmori još par dana, obiđe sovje u Čačaku, a priključiće se ekipi po povratku iz Podgorice.

Avramović se juče pojavio na prijateljskom meču između Partizana i Fuenlabrade odigranom u fantastičnom ambijentu stadiona na Tašmajdanu. Tom prilikom je dobio velike ovacije od strane navijača crno-belih.

– Odmoriću par dana. Idem u Čačak, ne mogu bez mog Čačka. Posle toga se priključujem. Jedva čekam. Idemo u nove pobede. Utisci se nisu još uvek slegli, emocije i dalje traju. Jako sam srećan zbog onoga što smo uradili za Srbiju i zbog ispunjenja tih dečačkih snova. Trebaće mi malo vremena da se slegnu utisci i da se odmorim. Pamtiće se ovo ceo život – poručio je Avramović u razgovoru za klupski televiziju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari