Bahar u Zvezdi o koncu, a nije mu sefte da i sam ode: Ima li Terzić u rukavu već spremljenog svog Sferopulosa?

Ostavite komentar


  1. Čovek pojma nema, nepoznatio je zašto su ga doveli i bacili tolike pare. Potpuni diletantuzam u postavci igre, jer svaki trener pre u Zvezdi je bio ekspert za ovog koji je trenirao izraelske timove.
    Po meni ovaj promašaj teško može da se opravda, a uprava treba da podnese ostavku na čelu sa opskurnim krimosem Terzićem.

  2. Nisu treneri krivi.Kada ih dovedu daju mu jedan tim da vodi na pripremama a posle mu dovedu navodna pojačanja skupa a nikakva,ugrade se u njihove transfere a onda okrive trenere i pojačanja prodaju i opet se ugrade.Barah je sa timom od letos imao igru i uspehe a sad mora da pušta ljude koji imaju dve leve noge jer su ih Terza,Mrkela Marin i ostali skupo platili uzeli provizije nametnuli Baharu mimo volje i naravno on će otići a ovi ostati da haraju

  3. Terza prvo mora da vidi da li ima keca u tuzilastvu I da se pobrine da svedok ima slabo pamcenje

  4. ‘ajmo sirotinjo da skupimo pare da dovedemo još jednog skupog stranog trenera.
    …i da se iz budžeta odvoje pare za to … Živela Srbija !!!

  5. Sam je selektovao tim i pojačanja koja su dovedena, bila su njegovi zahtevi. Nesposobnost mu je izgleda postala vidljiva kad je presto da bude trener i postao menadžer, toliko arogancije a tako malo znanja, za njega je Tomislav Sivić doktor kao trener…

  6. Trebaju li vam dokazi da lova nije sve? Trebaju li vam dokazi da organizovani državni projekti propadaju? Treba li vam dokaz da tonemo iako je sve blještavo, i sjaji se??? Ovde je neko promašio suštinu. Ni Grk, ni ne znam ko neće zaustaviti kola koja jure niz brdo….

  7. Šta vredi da sad ide, sjebao je sve što se moglo sjebati, extra ekipu je uništio, doveo igrace koji ne mogu zameniti one koji njemu nisu odgovarali a odigrali prošlu sezonu skoro bez poraza, kad su bili pametni da dovode ovakog „STRUCNJAKA“ sad neka ga ostave da vide šta može da uradi do kraja sezone i kako će mo završiti. Pa mu onda lepo naplatiti njegov neuspeh, i do kraja ugovora petlice da trenira al bez dinara. Sram ga bilo i njega i one koji su mu dopustili da uništi ekipu.

  8. Ono što nedostaje srpskom sportu (čast izuzecima) je poverenje u svoje trenere i selektore. Alex Ferguson je imao šest promašenih sezona dok konačno nije osvojio titulu sa Man. Utd. ali mu uprava nije uskratila poverenje. To je samo jedan od primera poverenja u svoje trenere. Bahar je počeo da gradi svoj sistem u Zvezdi, sistem koji on smatra proverenim i za koji je potrebno vreme da se uklopi u sam način funkcionisanja Zvezde i njenih igrača. Nekada treba žrtvovati sezonu (čak i dve, tri) da bi se izgradio sistem koji će funkcionisati u budućnosti i doneti mnogo uspeha. Zato pustite čovek da radi ono za šta je plaćen.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.