Balašević: Košarkaši već šampioni

Ostavite komentar


  1. Pridruzujem se misljenju. Poznato je da ne vaze isti uslovi za sve sportiste. Nekima su dostupne hemijske supstance, koje se nece moci detektovati ni za deset narednih godina. I Ivanu Spanovic i istog razloga smatram pobednikom, kao i mnoge druge, koji nisu iz Srbije. Barem na olimpijadi, trebalo bi da sport pobedi.

  2. "Dečaci koje si okupio trčali su ispod duge one tvoje "trojke" iz Istambula", napisao je Đole Saletu. Pa, jebote, Đole, dal si ti normalan da stavljaš reč trojka pod navodnike. Ko još normalan bi napisao to tako? I ko će sada da bude kriv što naši košarkaši imali su katastrofalno loš procenat šuta za tri poena?:-))) Đole, baksuze jedan! Šta drugo da kažem.

  3. Još kada bi bilo iskreno. Poznavajući pevačev lik i delo siguran sam je u pitanju neka lična korist.

  4. Zao mi je sto je izabrao bas Sasu Djordjevica i olimpijski trenutak da pegla situaciju u kojoj se nasao, da pronadje neko svoje mesto koje je davno izgubio iz srca svih nas koji su ga voleli i koji su verovali u njegovu dobronamernost, iskrenost i ne komercijalnost.
    Nikad nije napisao emotivno pismo niti ga je pogodila tragedija pobijene dece u Gorazdevcu, nikad se emotivno nije izjasnio za nastradale u Oluji, posle Jasenovca naj vecem genocidu u istoriji naseg naroda.
    Naravno da se emotivno nije izjasnio jer bi to moglo da poremeti komercijalne planove u republikama bivse Jugoslavije gde jako dobro prodaje ulaznice i koncerte, gde je prodao veru za veceru.

  5. Djole kao i uvek – pravu srž pogodi šta treba da kaže, pa da li je u pitanju politika, sport ili bilo šta drugo.
    To kažem i posle sinoćnih -30, jer su momci sve odradili još pre finala.
    Sportisti iz Srbije su jedini ljudi koje poznaje maltene ceo svet – počev od DJokovića pa nadalje.
    Koje srpske političare i narodne pevaljke poznaje svet – Tita (on i nije Srbin) i poneko pismeniji pok. DJindjića i to više zbog načina na koji je tragično završio svoj život. Naravno, po neko pamti i SM, ali smo ga mi najbolje zapamtili.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.