Najveća očekivanja – najveće razočaranje: Ko posle Baraka Bahara može da preuzme Zvezdu i da li će mu Terzić tražiti zamenu pre decembra?

Ostavite komentar


  1. Molim vas, nemojte poput nekih vasih kolega da usvajate termine poput ‘rostera’, to je ili ekipa ili tim ili grupa igraca

  2. Dovodjenje skupih igrača koji sede na klupi je samo stvaranje prilike da neko zaradi na paprenim transferima.

  3. Sve trenere koje ste naveli su ispuštene lule, bar za Zvezdu. Ko god je jeo sa Terzićeve trpeze ne vraća mu se na taj „meni“,teško svarljive hrana. Može da se upeca za trenera samo neko bez iskustva i da se na njemu slome koplja…

  4. Sustinski razmisljanje treba, da ide u pravcu:kada ce Terzic da ode I ko ce njega da zameni?.Koliko mi se cini ni jedan trener pod Terzicem nije mogao bitno da utice na dovodjenje igraca, a doslo ih je previse I to uglavnom losih.I sto je najvaznije ugusili su talentovanu zvezdinu decu, koji posto ne dobijaju priliku idu van zemlje.

  5. Kakva gomiletina nerealnih recenica i gluposti. Jang bojs je u najmanju ruku egal sa Zvezdom, Bahar je dosao u julu, 3 glavna pojacanja u septembru. Treba vremena da se ekipa poslozi i uigra.

  6. Ovaj „novinar“ koji je ovo pisao verovatno je bio neko ko na fizičkom bio na poštedi, dok može da kaže da se zvezda bolja od young boys-a,a ostatak teksta ne bih komentarisao

  7. Terzić treba da podnese istavku zbog sinova koji su pretukli čoveka.
    Zakazao je kao roditelj i treba da se povuče.

  8. Zmija se skraćuje za glavu ….prvo Terzić i cela ta ekipa skloniti iz fudbala…druga stvar svaki trener u savremenom fudbalu komunicira sa igračima a ovaj izraelac ima totalnu drugu dimenziju….sve u svemu Radnički, Ivanjica, Zlatibor , Borča IMT ti je klasa za Zvezdu….sramotaaa .

  9. Ne najbolje je da bude Zdravko Mamić,a za vašu informaciju(za crno belu redakciju) protiv Vojvodine smo igrali i pobedili 5:0.

  10. @Zvezdas
    A koliko to vremena treba da se „posloži“ i uigra ekipa? 6 meseci? Možda da zatražimo da Liga Šampiona napravi neku pauzu dok se mi „posložimo“ mada, ako je do sada nije „posložio“ za Voždovac i Čukarički, ne znam kako će je tek „posložiti“ za mnogo jače evropske klubove?!

  11. Jadan je klub u kome su Terzić i Mrkela glavni, nikad gori trener ni gora ekipa da ja znam a imam 71 godinu. pod hitno menjati svu troicu a pogotovo ovog nestručnjaka od trenera.

  12. Hitno promeniti trenera i pronaci zvezdama trenera.Vusoko držanje Bahara i Glazera je prešlo sve granice…svaki potez je prepotenta i ponižavajuće,ko da smo mi ispod njihovog nivoa,a rezultati ništa…

  13. Kakvo lupetanje.
    Koji bre skupi roster?
    Samo je Savićević iz tima 1991 godine vredeo tri puta više od celog današnjeg tima. O. Jugoviću, Pančevu, Prosinečkom i ostalima da i ne govorim Svi oni su igrali u velikim svetskim timovima. Odakle su ovi došli?
    Rezervine rezerve iz osrednjih klubova. Jedini vredan igrač koji je doveden je Bukari. Što se tiče Baraka Bahara, bolji je od svih trenera koje nabrajate kao kandidate i to za klasu.

  14. Дејан Станковић – Вођа навијача Звезде
    Милош Милојевић – Сакупљач лопти
    Владан Милојевић – Можда
    Роби Просинечки – Увек !Ненад Милијаш – Није за овај посао !

  15. Mogu ja da budem trener Zvezde? Dobar sam kao klinac bio na male golice i jedan od najboljih fuzbalera u osnovnoj skoli. Prepurucujem se upravi Zvezde i Terzicu. Cena? Pa sitnica. Ja bih to radio iz ljubavi prema Zvezdi. Jedno pola miliona Eura za potpis i sto hiljada Eura mesecno. Uspeh zagarantovan ili dajem ostavku posle tri godine.

  16. Цело лето смо имали show о вапим потпусим,циевима ,зарадама,наравно,брушним и не брупшеним дијамантима и сад ,ко може да наследи овог „чувеног“ тренера? Ја видим само једног човека на видику,мислим он је од јутра до сутра н телевизији и свим новинама,али има једна ствар која не паше,тај човек има или ће тек да полаже за кошаркашку тренерску лиценцу,а ваш је главни финансијер и вођа.

  17. U ovoj situaciji samo bata Lalat, pošto momentalno je slobodan na tržištu, a ima i veliku podršku glanog vođu pošto je član SNS.

  18. Taj čovek nije za Zvezdu, mnogo stranaca…
    Imamo dobre trenere i još bolje igrače.
    Neka ide, čovek ima i ličnih problema…
    Forsira strance, mi imamo bolju decu, željni dokazivanja…

  19. Прво отерати Терзића. Вратити Милојевића. Ови су демонтирали један добар тим доводећи оне из АСфрике који везе немају.

  20. D,vece ,Milojevic je neko ko zna ko ume ko se razume ,sa ovim sad kadrom igraca on bi mogao mnogo da uradi, vrati te milojevica

  21. Neko ko je napisao da je Young Boys slabija ekipa od Zvezde, ne mora vise nista da mi kaze o svom poznavanju fudbala i svom strucnom tekstu. Sto se tice Bahara, ako se bilo ko slaze sa autorom teksta, ako izvadi menadzera za kojeg je spreman da garantuje da moze da pobedi Fiorentinu 5 0, moze i u pripremnom periodu, odmah neka ga dovedu umesto Bahara. Jako jednostavno po meni.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.