Beton, čelik, staklo, pravilna kružna forma za 52.000 gledalaca: Kako će izgledati Nacionalni stadion u Surčinu?

Ostavite komentar


  1. I ovo će biti nova Potemkinova sela… bolnice, škole, fakulteti, instituti, vrtići, adminsitrativne i vojne zgrade, sve u raspadu, ali „stadion“ čovečeee, to će biti nešto zabeleženo u istoriji!?

  2. живим у Виноградској улици, добићемо канализацију, одушевљен сам, и улица ће коначно бити уређена. С микро гледишта, добро је, макро, ко жив, ко мртав.

  3. GLEDAM …. KO CE OVO ODRZAVATI? TREBA CISTITI , PRATI STAKLA, SNABDEVATI VODOM I ENERGIJOM ……! ????

  4. Ugradjuje se ko stigne…Real platio 500miliona za stadion od 90tak hiljada,ceo pokriven a za ovo sranje što niče drveće iz njega milijardu…polupokriveno za 50hiljada!Lopovska zemlja!

  5. Narod na ivici egzistencije, zemlja u rasulu, ne postoje institucije, zakoni se ne postuju, a AV gradi stadion… Pokusava da napravi Dubai u Srbiji, lud predsednik, lud narod, zao mi je nas samih…Zato, septembar stize, vidimo se!

  6. Nemogu da verujem kakvi ste ljudi. Kada odete u inostranstvu bilo gde čak i na balkanu vi se divite stadionima. A kad se takav gradi ovde vi počinjete da pričate o raznim problemima. Pa najbolje da se neradi ništa. Vama bre ljudi ništa nevalja.Nije bitno koja vlast gradi samo neka se gradi. Ja nisam ni za koga ali ako prave nešto što je dobro zašto treba da se odmah to minira i priča kako nam to nije potrebno

  7. Страшно је то… економски показатељи су очајни иако нас он убеђује у супротно. Хлеба и игара, непревазиђена матрица за ионако слуђену нацију. Поздрав из дијаспоре у коју нисмо доспели својом вољом.

  8. Baš me zanima na koji način treba da vrati pare ova glupava investicija? Uostalom, kao i za ceo kompleks za Expo izložbu, nakon toga će hale da zvrje prazne i neće biti para za njihovo održavanje. Naravno pitanje je retoričko, znam da se ovo radi da bi se oni koji su blisku „loncu“ ugradili tokom gradnje.

  9. Ja sam mislio da je to neka fora ,jbt .zaista će to da grade ? Nisu normalni ako to stvarno misle . Ipak mislim da je sve neslani marketing.

  10. Kosovari sa skupstinske terase trljaju ruke jer je ovo nasa nasusna potreba , ne kanalizacija , uredjeno zdravstvo , skolstvo , samo ugradnja za odabrane , a onaj mmm neka uziva u kanalizaciji samo u njegovoj ulici jer dalje nije ni video .

  11. Kome je potreban ovakav stadion.
    Videla žaba da se konj potkiva pa i ona zadigla nogu.
    Za taj novac je moglo da se uradi mnogo na infrastrukturi u unutrašnjosti Srbije.

  12. Koliko negativnih komentara…najbolje da se vratimo u kameno doba da nam svima bude super

  13. Tako su projektovali i zelenu dvoranu na Košutnjaku, međutim kad je krenulo izvođenje radova od zelene dvorane nije bilo ništa, jer niti naši projektanti to znaju pravilno isprojektovati, niti u ovom delu sveta to može ko izvesti, sve u svemu lupali su 20 milona evra, u dvoranu koji prokišnjava.

  14. Srbija radi Beograd se gradi, Evropsko prvenstvo u kosarci , naselje Belvud osta Beogradu, sada Exspo , najavljeno cudo od gradjevine ostaje Beogradu a narod po unutrasnjosti ide po blatnjavim putevima .Bravo nema sta, tako nam i treba…

  15. Leva obala Dunava, kanalizacija, vodovod, prerada otpadnih voda za ceo grad?
    A da, neobrazovanima to nije interesantno a, i ne može da se zaseni prostota.
    A ima je …

  16. POGLED DOMACICE 12. avgusta 2023. u 10.03
    Pa mi, stanovnici Beograda, plaćamo porez, a grade se ludačke stvari od naših para i zajmova koju će vraćati ko zna koje sledeće generacije.

  17. Postovani Tihomire, lepo je graditi nesto novo i lepo je sto vi to hvalite, ali zasto se ne zapitate recimo kanalizacija Borca 11 godina se cvrsto obecava g. Vucic najmanje dva puta i nista. Skole, Bolnice, ma da ne nabrajam a vi zdusno branite Stadion, ima toga mnogo preceg od stadiona pa cak i od EXPO 2027 gde ce pare otici a pra pra unuci ce vracata. Probajte malo iz sire slike da sagledate stanje mozda ipak malo promenite misljenje. Ziveli

  18. Postovani Dr, ako ce stadion da nas spase od kamenog doba, onda je bolje da budemo u kamenom dobu, prosirite malo vidike, zar vam ne smeta zagusljivost, povremeno smrad, zar vam nije bar malo zao sto na levoj obali Dunava nema kanalizacije godinama a obecanja koliko hoces. Da li vam se cini da su bolnice skoro kao u kamenom dobu, zdravstvo malo kao dise, skolstvo na umoru, i da ne pricam dalje. Pa postovani Dr mi smo na putu u kameno doba a ne ulasku u EU. Ziveli

  19. Neshvatljivo je zasto vi posvecujete paznju neuracunljivim projektima jednog coveka. Takodje neuracunljivim ?

  20. Ja sam siguran da od ovoga nece nista biti zato sto narod u Srbiji u vecini ne zna za da cijeni dobro .Pravicete AV od blata .Na zalost drugo verovatno ne zasluzujete

  21. Znači- i pored svih protesta Vučić nastavlja da baca narodne pare koje će doći od novih dugova za izgradnju nepotrebnog stadiona. Da bar ima i atletske staze pa da bude univerzalan onda je još OK, ali samo za fudbal koji je odavno međunarodno neuspešan? Izgradnjom stadiona koji će, najverovatnije, dobiti ime „Aleksandar Vučić“ je zadat smrtni udarac stadionima „Partizan“ i „Rajko Mitić“ u BG. Oteće ih državna mafija, srušiti i tako za Arape ili Kineze- možda i za lokalne mafijaše- obezbediti ogromnu površinu ekskluzivnog zemljišta za gradnju koječega. Slična sudbina očekuje i dosadašnji Beogradski sajam. Ako narod što pre AV ne najuri sa vlasti ovolike pare koje on planira za Expo 27 i druge objekte, samo zarad bolesne lične promocije, dovešće Srbiju u bankrot.

  22. Projekti – obecanje sa pocetnom cenom kostanja – Zavrseni radovi sa vremenom i cenom kostanja – Mislim da ce biti OBAVEZNA nezavisna komisija za utvrdjivanje realnog utroska i eventualnih mahinacija, jer u ovakvim poduhvatima, bez njih nemoze ! Cije pare i kome, a Bogami i koliko ?

  23. Написах, да, “ На микро плану је савршено, на макро плану, ко жив, ко мртав“, можда да пажљивије читаш, није ни важно, ионако је коментарисање залудна работа, осим за ботове

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.