Bivši igrači Hajduka potreseni nakon vesti o smrti Siniše Mihajlovića: Moćan igrač, top karakter (VIDEO) 1Slaven Bilić. Foto: EPA-EFE/Clive Rose

Igor Štimac i Slaven Bilić, bivši igrači Hajduka sa kojima je Mihajlović imao fizički sukob tokom čuvenog finala Kupa Jugoslavije 1991. godine, izjavili su da ih je pogodila vest o smrti legendarnog srpskog fudbalera.

Na pomenutoj utakmici Mihajlović i Štimac su u nekoliko navrata razmenili udarce, ali nekadašnji selektor Hrvatske kaže da su se kasnije pomirili.

„Ja sam mu sve oprostio“, rekao je Štimac za „24sata.hr“.

Slaven Bilić je, menadžer Votforda, kaže da žali zbog stvari koje su se događale na pomenutoj utakmici.

„Šta mogu da kažem? Žalim, bio je mlad čovek. Sećam se, davno smo igrali za kadetsku reprezentaciju Hrvatske, bili smo cimeri nedelju dana, zvao sam ga i da dođe u Hajduk. Hteo je da dođe, bio je zadivljen tim našim ambijentom“, rekao je Bilić za „Sportske novosti“, a zatim dodao:

„Kasnije smo se nekoliko puta sreli. Sećam se da smo se jednom ssreli u Vodicama gde je letovao, a drugi put na Sardiniji. Sviđalo se to nekom ili ne, on je bio top karakter! Bio je moćan igrač i pravi trener. Počivao u miru Božjem“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari