Bjeković: Nastavak borbe na sudu 1Foto: STARSPORT

„Već do sada promenjeno je 12 članova Skupštine u odnosu na prethodnu sednicu.

Prema našim saznanjima, i u toku današnjeg dana se nastavlja sa promenom članova sa namerom da se za ovu sednicu obezbedi potrebna većina za donošenje odluka“- navodi se u saopštenju za javnost koje je, u ime članova Skupštine FK Partizan upisanih u Agenciji za privredne registre na dan 13. 09. 2016, potpisao Nenad Bjeković, a objavljeno je dva sata pre nego što je izborna Skupština FK Partizan trebalo da počne.

U pismu se ukazuje na „brojne nezakonitosti u dosadašnjem radu raznih organa u kojima je uvek bio Milorad Vučelić sadašnji kandidat za predsednika Kluba“.

„Da cirkus bude još veći, zborove nestatutarno zakazuje predsednik Privremene uprave FK Partizan Milorad Vučelić, koji preuzima nadležnosti predsednika Kluba, bez obzira na to što je predsednik podneo ostavku, a Skupština je jedina ovlašćena da je prihvati i istog razreši. Apsurdno je i to što i sam saziv današnje sednice predlaže tačku dnevnog reda broj 4. Usvajanje ostavke predsednika članova Upravnog odbora FK Partizan“, navodi se u saopštenju.

Dalje se dodaje da će se borba za zakonit rad Kluba nastaviti. „Niste prihvatili naše apele, ukazivanja, molbe da se vratimo u okvire Statuta Kluba i koliko-toliko popravimo ogromnu štetu koju ste načinili… Zarad, sada smo uvereni, ličnih i sebičnih interesa pojedinaca koji i danas pokušavaju sa ovakvim scenarijom (zakazanom sednicom) da ostvare svoje ciljeve. Našu borbu za FK Partizan, a ne za lične funkcije nastavljamo pred nadležnim državnim i sportskim organima verujući da će pravosudni organi hitno reagovati i prekinuti ovu agoniju koja uništava ono što nam je sveto, ono što volimo, FK Partizan“, zaključuje se u saopštenju i dodaje da bi bilo potpuno besmisleno prisustvovati cirkusu koji se zove Skupština kluba, jer FK Partizan to ne zaslužuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari