Bjelica: Odigrali smo katastrofalan meč

Ostavite komentar


  1. Ma nismo – kad mi dobro počnemo, pokondirimo se – uvek smo najjači kad je teško…

    1. Nije stasno sto ste izgubili.Strasno je sto neznate zasto i sto iz ovog poraza ne izvlacite pouku. Igra vam je procitana tup tup i u reket i bider majer ili pas na centra. Svi znaju 1+4 presing na Bogdanovicu Belica Guduric i ostali nemogu da pogode nista .Ekipa prespanovana u strahu da ne promasi.Sale nije taj nivo on i nikad nije bio trener pre reprezentacije -prespanovana ekipa.Guduric beo ko krpa kad ulazi on iz nekog straha urucuje loptu samo i juri ko muva bez glave u odbrani. Presing na Bogdanu a Jokic ne igra gde treba i oni procitali nas igraju gustu zonu i mi nemozemo da pogodimo nista -Lucic iz ugla metar promasio kos Gudura ni zicer da pogodi ne moze sav se trese. MUTA JE JEDINA NASA SANSA DA NEKAKO OBIJASNI Salu da nije mesija i da pocne da ga slusa. Kakva odbrana a napad 12 posto sut za 3 poena . OLABAVITI EKIPU i ne pokazivati se na Jokicu i omalovazavati ga.

  2. Pa malo i jeste sramota. Katastrofalna igra svakako. Ceo tim sa sve stručnim štabom i selektorom je podbacio. Sad treba zagristi usnu i kidati do maksimuma.

  3. Nije sramota izgubiti od jedne Španije, ali je sraman način na koji se to desilo, a jedini krivac za to je selektor koji zaista nije dorastao poslu kojim se bavi, bez obzira na sve ranije uspehe sa reprezentacijom. On pre svega mora da zna koga ima u timu i ko šta može, jer ih je sam birao, a zatim da shvati da on nije tu zbog sebe nego zbog tima. Imam utisak da je Jokića doveo da bi na njemu pokazivao svoju „veličinu“ a to ne može da izađe na dobro. Jokić od početka ne daje koliko može jer mu narcisoidni selektor ne da da igra svoju igru i pokušava da izgradi autoritet tretirajući ga samo kao jednog od dvanaest istih. Gospodine selektore Jokić nije kao i svi drugi, Jokić je najbolji centar NBA i ili ćeš ga pustiti da bude svoj ili nisi trebao ni da ga zoveš. Drugo, zašto si u drugoj četvrtini drastično promenio petorku koja je prvu odigrala fantastično i posebno zašto si uveo, zašto forsiraš i zašto si uopšte zvao neuravnoteženog Micića koji je za samo par minuta prodao 4-5 lopte Špancima i totalno preokrenuo situaciju na našu štetu, što je inače i do tada redovno činio, ali zbog slabijih protivnika bez većih posledica. Treće, ti si isključivi krivac što su igrači digli nos i ušli u utakmicu protiv jedne silne Španije kao manekeni, a od druge četvrtine kada im se ta prepotencija obila o glavu izgledali izbezumljeno i izgubljeno (svi sem Bogdanovića i na momente Radučljice i Milutinova). Četvrto, to što si čitave utakmice imao jednu istu, zaleđenu facu bez ikakvih emocija ili reakcija nikako ne može da bude odraz tvoje samouverenosti i sigurnosti u sebe, već samo dokaz da nisi znao gde se nalaziš, što je dodatno ubijalo volju kod igrača i veru da mogu da preokrenu tok stvari. I na kraju da se razumemo. Ova naša reprezentacija ima kvalitet, iako nam objektivno fali jedan ozbiljan plejmejker tipa Teodosić, da pređe i ovaj neuporedivo teži put do finala (četvrt finale Argentina, a bilo bi Poljska i polufinale SAD, a bilo bi verovatno Francuska ), ali je glavni uslov da se ti selektore spustiš na zemlju, da pustiš igrače da igraju svoju igru i da što češće za svoje odluke konsultuješ i one oko sebe.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.