Bogatašica Zvezda i siromašni Partizan

Večiti rivali prolećni deo sezone dočekuju s različitim ambicijama i mogućnostima

Ostavite komentar


  1. PONOVO BEZOBRAZLUK NOVINARA !
    Već smo vas više puta obavestili i upozorili da na Partizanovim vestima ne želimo da čitamo o zvezdi.
    Upamtite jednom !

    1. Dejane, kako ste samo zaključili da je ovo „Partizanova vest“? I kako to mislite da vaše želje, iskazane kao ultimatum, treba da uređuju jedan ozbiljan dnevni list? I zašto istresate svoje navijačke frustracije na novinaru koji je napisao komparativni članak potkrepljen činjenicama? I… imao bih još da pitam, ali i ovo je dosta.

    2. Odavno nisam pročitao ovako dobar, činjenicama potkrepljen, jednom rečju profesionalan članak. Kako te nije sramota da pretiš! U čije ime govoriš, odnosno ko ste to vi koji ste više puta „obavestili i upozorili“? Još jednom bravo autoru, to se zove novinarstvo. Predlažem da istražite malo i događanja sa Vojvodinom. Pozdrav iz NS.

  2. Dugo sam odbijao da prihvatim stav Ivana Ivanovića da se u vašem listu , jedinom dnevnom vrednom poštovanja, pojave povremeno pomračenja čiji uzrok ne uspevam da dokučim.Biva to ,povremeno u tekstovima jednog od kolumnista,onda kada njegova desna strana previše nadvlada.
    Ovaj današnji, ‘sportski’ tekst, sa neshvatljivo glupim naslovom i vrištećom porukom u delu koji sledi je savršen za objavljivanje u nekom od tabloida…Ali kod vas,ne.Pozdrav

    1. Zasto? Zato sto ocigledno pokazuje kako ovaj sistem jedan klub izdize, a drugi unistava, ili tacnije unistava sve koji nisu taj klub. Ako se vec pise o raznoraznim anomalijama u drustvu pod vlscu ovih, onda je ovo upravo NAJOCIGLEDNIJI primer toga. I Zvezda je UPRAVO primer samovolje i drskosti „najveceg Srbina“ medju „najvecim Srbima“. E, to je traj objektivnost u Srba, moze protiv svega, osim protiv onoga sto ja volim.

    2. Izvinite da Vas priupitam o kakvom Vi pomračenju govorite kada novinar iznese sve one činjenice o Zvezdanu Terziću. Da li je too pomračenje ili surova realnost ove kvazi države koja je jednom aboliranom kriminalcu omogućila da vodi jedan od najvećih fudbalskih klubova u regionu? No, očigledno da ste Vi previše ostrašćeni navijač Crvene zvezde pa od tolikog fanatizma vidite u svakom onom ko nešto napiše protiv Vašeg kluba, makar to bila i surova istina, izdajnika ili glupog čoveka. Na kraju ću završiti samo jednom mišlju Čarlsa Bukovskog…Problem ovog sveta je u tome što su pristojni ljudi puni sumnje, a idioti samouverenosti…Pozdrav

  3. Poštovani,
    Apsolutno nisam dokučio koju je svrhu imao ovaj tekst,osim eventualnog istresanja navijačke frustracije uvijenu u oblandu pokušaja objektivnosti.Ovo je veoma ozbiljan list i nisam mogao da očekujem da se nešto ovako pojavi na njegovim stupcima.Svi mi znamo ko je Vučić i ko je Terzić,ali to provejavanje navijačkog očaja zbog „neuke uprave Partizana“ je otužno,jer bi kao istraživački novinar dotični mogao sebe da zapita kako je ista ta uprava pre dve godine bila prva preskačući Zvezdu koja je,pazite sad:izgubila nameštenu titulu!!!!MOLIO BIH GOSPODINA DA PROVERI KAKO SU TO UČINILI POŠTO SU NEUKI,DA SE MALO BOLJE RASPITA O VEZI KOKEZE I RADNIČKOG I SUKOBA NA RELACIJI KOKEZA—TERZIĆ,i onda ponovo napiše tekst,a navijačke strasti ostavi po strani.Tema za istraživanje:Čović vs braća Vučić,KK Partizan ili ti Ostoja vs Vučić.

  4. Partizanovci ne znaju da gube. Prvo Vucelic – da li iko ima pamcenje duze od 5 godina unazad?! Drugo i ostalo, ko je bio vladar domace scene u vreme vladara Srbije Partizanovaca: Mirka Marjanovica, Ivice Dacica, Borisa Tadica…? Kad su Dzajica hapsili, Zecevica nisu, a Partizan je bio vlasnik 35 prefuzeca…

    1. Vi se nesećate kada smo mi, navijači Partizana, istom tom Zečeviću pevali „zeko lopove“… Daleko pre Džajićevog hapšenja.

    2. Kao papagaji ponavljate Borisa Tadića, a doveo je Gasprom u Crvenu zvezdu, ne u Partizan, iz čisto političkih razloga, da bi se dodvorio najbrojnijem biračkom telu među navijačima u Srbiji. Zašto nije doveo Gasprom u Vojvodinu, gde mu je i mesto, obzirom na Naftagas? Nije sve u Zvezdi i Partizanu u ovoj zemlji, ali očigledno da političarima jeste, jer su njihovi navijači najbrojniji, a sve se svodi na glasove na izborima. Može se primedba dati i na pominjanje Mirka Marjanovića, koji je bio samo jednu godinu premijer, pa je smešno dovoditi ga u kontekst nekakvog uticaja, a pri tom niko nema neki valjan argument. I to u vladi Miloševića, koji je bio navijač Crvene zvezde i vladao čitavu deceniju. Zečevića smenili Grobari i sami sebe zeznuli, jer im je napravio stabilan klub kao Cvetković Zvezdu. Tog Zečevića je država htela da uhapsi, ministar policije Jočić je poslao inspektore u Partizan i naredio da ne izlaze odatle dok ne uhapse Zečevića. Ostali dva ipo meseca i nisu uspeli da pronađu dokaze za krivičnu prijavu. Dačića ne bih komentarisao, njegov uticaj na bilo šta u sportu je za neku humorističku emisiju. On jedini interes ima da izvuče pare iz kluba za svoju stranku.

  5. Hvala Vam na hrabrosti. Trenutno ste jedini list koji sme da objavi ovako nesto. Citava nacija je autanizirana hvalospevima koja lice s poternice ‘sipa’ prema velikom gospodaru. Sa druge strane, gomila nesposobnjakovica koji u redu cekaju da zauzmu.njegovo mesto u srcu velikog im vodje. Hvala jos jednom.

  6. Lako je biti svetac kada ti je Bog ujak,odnosno kada imaš državnu kasu na neograničenom raspolaganju,pa se dugovi vrtoglavo smanjuju,kako u FK tako i u Čovićevom klubu.Ako su terzić i Čović tako uspešni u vođenju klubova,zašto ih ne angažuje u vladi da smanje dugove.Verovatno će jednog dana doći neko nadležan da ispita sve njihove malverzacije,pa će se ovi „uspešni“ naći na odgovarajućem mestu.

  7. Pa ovo je lose koncipiran tekst,a narocito sam naslov. Naime,uzmite vrednost igraca Zvezde pre 2-3 godine i videcete da sam u pravu. Pa oni Vozdovcu nisu dva dana mogli da daju gol (tu utakmicu sam jedva ziv odgledao,jer je odlucivala o tituli), ocajna igra,bezidejni trener itd itd..i onda dolazi Milojevic,au kakva promena,prosto ti je lepo da gledas fudbal. To sam oduvek i govorio,trener pravi tim,igraci samo ispunjavaju zamisli,evo pogledajte Mancester. I da dodam,budu li ovi igraci igrali isto ili bolje,cena ce i dalje rasti,a ako Milojevic ode iz Zvezde,cena ce u opkladu pasti 40% za sest meseci,jer mi boljeg trenera nismo imali desetinama godina. Pozdrav.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.