Boks: Loznica – Metalac 12:4, moguća majstorica za titulu

Ostavite komentar


  1. BSS dezinformiše javnost, neistinitim saopštenjem!
    Majstorica za šampiona Bokserske lige Srbije i treći meč na neutralnom ringu: Metalac -Loznica je moguća ako se ispuni sledeći uslovi:
    1. Da dva prvoplasirana tima imaju isti broj bodova, pored identične medjusobne poen razlike, što je sada slučaj, ali i da sveukupna poen razlika, iz svih 10 mečeva bude identična.
    Ne treba zaboraviti i kragujevački Radnički kao kandidata za titulu, iako poput Metalca drastično oštećen u Loznici. U Kragujevac idu i Lozničani i Valjevci pa je i dalje sve otvoreno.
    Na žalost niko od izveštača ne pominje NEREREGULARNOSTI meča Loznica- Metalac 12:4, održanom u sjajnom ambijentu pred 4.000 ljudi, i pred višemilionskim auditorijumom kabloblovske Arene.
    Trio sudija je svojom tendencioznom arbitražom – „greškama“ odredio tok i ishod meča već posle borbi i bantam i perolakoj kategoriji. Ekspertska analiza snimka je potvrdila da su bokseri Metalca ubedljivo pobedili svoje rivale.
    U preglasavanju u oba meča: Gurdijeljac – Janjić i Janković-Gavrilović Vladamir Sarić je kolegama Miletićem i Živanovićem preglasao Aleksandra Kneževića( prvi meč je bodovao 30:27 za Janjića) i odlukama 29:28 za sveukupnih 2:1 pobedili su nezasluženo loznički bokseri. Sudija Knežević je pogrešio u bodovanju meča u srednjaša Panić – Savić, prekinutog zbog razbijene arkade Savića, da li slučajno. Sarić i Živanović smatrali da je Savić pobedio i bodovali su 29:28, a Knežević je već dva puta preglasan pogrešio i dao minimalnu prednost Paniću.
    Sandro Poletan je boksovao za Loznicu iako Valjevci imaju materijalni dokaz da nije državljanin Srbije, tako da meč u Loznici još uvek nije završen, svidelo se to nekome ili ne.
    Metalac nastupio desetkovan bez povređenog reprezentativca Markovića, i Milovca, i sigurnog osvajača bodova, veterana Ajetovića, pa nije teško zaključiti ko je bliži tituli, da li Metalac. ili kako reče oficijelni spiker na meču “ Loznica, najbolji klub u zemlji“

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.