Bokserski savez optužio sudije da su oštetile srpske boksere na SP u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Zao mi je boksera ako su ostecene. Ali ovo je manje zla od nedozvoljavanja ucesca u boksersko svetsk prvenstvo, kako sto je SRB uradila sa reprezentativcima Kosova.

  2. Pa mislim da je gušenje medija,samo pomoglo opoziciji i medijima,jer su ovi drugi izgubili meru a opozicija prestala da se Bruka sa svojim kadrovima.Zapad toleriše sve jer je politika koja se vodi na liniji Zapada,i štetu Srbije dugoročno,kada odstupanja budu primećena eto prostora za medije i druge igrače po meri zapada,potrbni će biti drugi politički izvršioci.Ljudska prava,demokratija prava nacionalnih manjina su priče za pritisaka samo u tim slučajevima.Vlada samo puka sila moćnih a to vi ne priznaje te,lazete i radite za sebe ,gazde i velike sile,Usa,nemacku,rusiju,kinu,vatikan…

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.