Borba za plej-of: Radnik dočekuje Novi Pazar u poslednjem kolu 1Dušan Đorđević / Foto: Ivica Veselinov / MN press

Fudbaleri surduličkog Radnika danas će, sa početkom od 18.30 časova, odigrati na domaćem terenu utakmicu poslednjeg, 30. kola regularnog dela prvenstva protiv Novog Pazara.

Radnik bi, eventualnom pobedom, mogao da se uključi u borbu za osmo mesto superligaške tabele koje vodi u plej-of.

Trener Surduličana Dušan Đorđević rekao je pred današnji susret da nekoliko ekipa vodi borbu za osmu poziciju i da njegov tim „mora da se vrati na prepoznatljiv nivo igre, borbe i zalaganja“, da bi se nadao pozitivnom rezultatu.

„Pred nama je poslednje kolo regularnog dela prvenstva pred plej-of i plej-aut. U prošlom kolu smo pretrpeli jedan poraz koji nam sigurno nije prijao. Mislim da smo tada dobili jednu opomenu i možda je i taj poraz došao u pravo vreme da se setimo na koji način smo beležili tako dobre rezultate. Igra nam je bila bez energije, bez prepoznatljive naše volje i svega što je krasilo tim u ovom delu sezone. Sada nam dolazi ekipa Novog Pazara koja je u dobroj seriji, prošla je u polufinale kupa, ali je sa druge strane u teškoj poziciji“, rekao je Đorđević.

Ekipa Radnika iz Surdulice nalazi se na 12. poziciji pred meč poslednjeg kola Super lige sa 33 osvojena boda, dok je Mladost na osmom mestu sa tri više.

Novi Pazar nalazi se na poslednjem, 16. mestu na tabeli.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari