Boriša Simanić hitno operisan, oseća se dobro

Ostavite komentar


  1. Kakav je to novinarski izvestaj? Sta mu je operisano? Bubreg? Stomak? Koliko je ugrozen povredom i operacijom?

  2. Da li je moguce da živimo u tolikom medijskom mraku da neće da objave zašto je operacija bila neminovna i šta je tačno operisao? To su elementarne informacije, svaki sportski savez na svetu bi to najnomralnije preneo. Zašto se to krije?

  3. GOSPODINE PRESEDNICE RS…KOCE I KAKOCE BORISSU SIMANICA DA OBESSTETI POSTO JE IGDAJUCI ZA REPREZENTACIJU SRBIJE TESSKO POVREDJEN NA TERENU. ..Stace biti ako nemoze vise da se bavi kosarkom ili stace biti akomu propadne ugovor sa klubom u kome igra.Dali su nassi kossarkassi osigurani .Jokic dabi igrao zbog povrede i u slucaju povrege trazio osiguranje od 250.000 miliona dolara jer toliko vredi e pa vidite sad ssta sada koce da obessteti BORISSU SIMANICA.Dli postoji zakon u drzavi Srbiji koji regulise materijalno obesstecenje u slucaju povrede.Ako nepostoji nije ni cudo ssto vrhunski igraci nam otkazuju ucessce u reprezentaciji zato sstosu mislim dasu UPRAVU.

  4. Ovako neodgovorno ponassanje vodjstva repezetacije oko povredjivanja Borisse Simenica je ravno kriminalu.Navijaci kako prete idru i uspeh reprezentacije tako isto prate i imaju pravo da znaju o kakvoj povredi i tezini povrede se radi i dalice moci povredjeni da se bavi sportom dalje.Javnost zeli da zna ko snosi materijalnu i moralnu odgovornost kod ovakvog slucaja povredjvanja i koliko je uplaceno osiguranje za ovog igraca ili nije uplaceno.SSTA SASA…

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.