Borjan sprečio novu katastrofu

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo poraženi u Liverpulu u 3. kolu Lige šampiona – 4:0

Ostavite komentar


  1. KATASTROFA?! Da li će ovaj narod shvatiti da se radi o jednom propalom sortu, koji bi, možda, trebalo staviti na poslednju marginu interesovanja ovoga društva ili čak, i zabraniti, jer, poput vampira, crpi ogromna materijalna sredstva, koja se mogu uložiti u prosperotetnije sportove i pojedince.. Bojim se da ćemo, kao i u mnogium drugim situacijama, kasno shvatiti da je fudbal umro. Naš tim predstavlja VELIKU BRUKU i metu za iživljavanje na medjunrodnim takmičenjima.

  2. Tuzno je bilo gledati utakmicu gde je Zvezda pokazala da nema ni jednog fudbalera koji je trebalo da se uspesno nosi sa Englezima . Tako ce biti do god Zvezda nebude necija jer sadasnje rukovodstvo niti moze niti ume da stvari Tim koji bi bio na nivou da igra u Evropskoj Luigi

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.