Braim Dijaz: Zadovoljstvo je biti ovde gde su moji koreni 1Foto: EPA-EFE/Jalal Morchidi

Fudbaler Reala Braim Dijaz je u Maroku, a tamo se pridružio svojim novim saigračima u reprezetativnom dresu uoči ovonedeljnih prijateljskih utakmica protiv Angole i Mauritanije.

Igrač, koji je rođen u Malagi, u intervjuu za tamošnju Fudbalsku federaciju delovao je veoma srećno nakon što se opredelio da igra za afrički tim, piše madridski list Marka.

„Želim da kažem nekoliko reči. Prvo, hvala Njegovom Veličanstvu Kralju na podršci koju mi je pružio, hvala na podršci i marokanskom fudbalu, Savezu. Zadovoljstvo je biti ovde, ponosan sam na sve što radite i hvala vam još jednom, zadovoljstvo je biti ovde gde su moji koreni.“

Braima je juče u Rabatu dočekalo nekoliko stotina novinara, a on je izjavio da oseća strast i ljubav prema zemlji kojoj je posvetio svoju budućnost.

„Istina je da vidim mnogo strasti prema fudbalu i prema tome da budem ovde. I sada ću vam se zahvaliti na terenu, za svu podršku, sav ponos i pokušaj da Maroko stavim na vrh svetskog fudbala, što je važna stvar“, rekao je bivši igrač Milana.

On se raduje što će moći da dabituje već protiv Angole i Mauritanije, 22. i 26. marta.

„Mislim da se na mom licu vidi koliko sam srećan. Sada ću dati sve od sebe na terenu kako bi cela zemlja kao i moja porodica, bila ponosna“, zaključio je fudbaler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari