Branko Radujko: Mi spašavamo Partizan, a navijači vređaju predsednika države

Ostavite komentar


  1. Vlast spasava klub od loseg vodjenja ljudi koje su oni doveli i toliko dugo stitili.
    Zasto nisu u zatvoru za toliko zloupotreba i malverzacija.

  2. Radujko je bio direktor Telekom Srbija za vreme Dosove vlasti. Presaltao se kao i mnogi drugi „cestiti i posteni“ Srbi. E Srbi, Srbi, jadan li smo mi narod. Vucic treba zajedno sa svim svojim i stampanim i elektronskim medijima da ignorise te prozivke. Za 2-3 meseca iste ce same prestati. Na dosadasnji nacin reagovanja sigurmo ne. Samo se produbljuju podele u drustvu. Doduse, mozda to Vlasti i odgovara.

  3. Jesi li ti ono Radujko bio savetnik Tadiću nekada. Otkud tolika ljubav prema predsednicima. Vi odande menjate stranu kako vam odgovara…

  4. Radujko, zbog takvih kao sto si ti je ovakvo stanje u i u zemlji i u fudbalu. Ti si najbolji primer kako je doci na polozaj uvlacenju i ulitivanjem Vucicu koji je zasluzio da mu skandiraju to sto skandiraju, jer to nije njev posao.

  5. mi spašavamo partizan… oni spasavaju partizan… branko radujko spašava partizan… i sve to sa našim parama, a nezahvalni navijači to ne umeju da cene. bože, u kojoj ludnici mi živimo

  6. Klin se klinom izbija…možda bi trebalo zvezdine navijače upotrebiti za gušenje tih neodgovornih partizanovaca…da se zna ko je forsiran!Usput kladio sam se da će crna zvezda izgubiti svih 8.utakmica!!Kvota je 100!!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.