Četiri kandidata za novog selektora reprezentacije Srbije

Ostavite komentar


  1. Samo i jedino Slavoljub Muslin može da nas vrati na staze Srpske Fudbalske Nade, gde je ona na potencijalnom spisku za selektora Srbije ? ? ? i zašto ga nema na spisku ? ? ?

    1. To bi bilo veoma dobro resenje ali nemoguce, ali samo jedna opaska izabrati iskusnog strucnjaka a ne debitante i neafirmisane i ne dokazane diletante i sarlatane, toliko.

  2. Ja mislim da ce selektor biti gospodin Ramadani i podrzavam da se to vec jednom ozvanici. Svi koji traze Antica ili Muslina su losi poznavaoci prilika u nasem sportu. Selektori koji nisu nikog trenirali a dosli na tu funkciju moraju da slusaju mentora .Ovako direkto sam za Ramadanija i da vise ne brukamo nove Krstajice

    1. Slazem se, treba ozvaniciti Ramadanija, pa ako opet izostanu rezultati, nema vise na koga da se vadi. A mozda selektor postane i DV, nikad se ne zna.

  3. Koga bole brige vise. Ko god da je selektor mora da slusa sta mu se kaze i ko ce da igra. Videli smo sa Muslinom kako je bilo. Cela liga je farsa, niko vise ni ne gleda utakmice… Sistem u drzavi je truo i najbolje se oslikava u ovom sportu koji sluzi samo za pranje para. Jos mnogo dugo ovde nece biti sistema, samo presipanja iz supljeg u prazno

  4. Samo ne Antić koji je na SP u Africi poveo potpuno disfunkcionalnu ekipu sastavljenu od krajnje specifičnih pojedinaca. Tako se ne ide na velika takmičenja, treba ti homogena ekipa sa što više univerzalaca koji mogu da pokriju različite uloge, pa ako baš među njima baš i mora da bude neki dvometraš jer je eto neizostavan, pa neka bude. Ali onda povedeš jednog takvog i kraj a ne pola tima da ti budu unikati sa minimalnim mogućnostima prilagođavanja.
    Isto tako bih rekao i samo ne Tumba. On nema iskustva sa vrhunskim fudbalom a mi bi nekako želeli da postanemo deo te neke, vrhunske priče. Kao Švajcarska. Ja mogu da zamislim da sa Tumbom ne izgubimo od Ukrajine 5:0, ali ne mogu da zamislim da sa njim izbacimo neku Švajcarsku na nekom takmičenju. Takav mi osećaj.
    Kada se priča o Muslinu, svašta se spominje samo ne ono najvažnije – mi sa njim nismo imali nikakvu igru. Imali smo plasman na SP ali je bilo jasno da ćemo se sa takvom igrom raspasti na sred SP. Kao i mnogo puta ranije.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.