Čović: Nismo želeli da budemo učesnici nečega što sa sobom nosi visok rizik

Ostavite komentar


  1. Nebocena bezbednone situacije jša, baš suprotno- odlazak u CG bi bio znak relaksacije, a ne provokacije. Procena bezbednosne situacije je na domaćinu, nije valjda tvoja. Ovim potezom samo dolivaš ulje na vatru.. Sam kažeš da će budućnost obezbediti regularnost na utakmici, a na ulici su ,ionako, tvoje pristalice. Zato ,svetski brendu, pošteno reci ko ti je naredio.

  2. Nebojša, baš suprotno- odlazak u CG bi bio znak relaksacije, a ne provokacije. Procena bezbednosne situacije je na domaćinu, nije valjda tvoja. Ovim potezom samo dolivaš ulje na vatru.. Sam kažeš da će budućnost obezbediti regularnost na utakmici, a na ulici su ,ionako, tvoje pristalice. Zato ,svetski brendu, pošteno reci ko ti je naredio.

  3. Kakva demagogija i prevara. Siledžije sporta još jednom demonstriraju svoju samovolju. Samo oštra kazna, pa posle se pravdajte navijačima kako razlog za neuspeh nije loše selektiran tim i bačeni silni milioni, već ABA liga. To verovatno i jeste cilj, plus da se pred Evroligom diskredituje Budućnost za dobijanje pozivnice. O mešanju u unutrašnje stvari druge države suvišno je govoriti.

  4. Jos jedna manipulacija vuciceve mafijasice iz zeleznika,koja ne moze da podnese da ne bude u centru paznje.Zasto prosle godine niste odustali od utakmice?Pa bili ste prvi i trebalo je ucestvovati u EL,a sada kada ste 68. onda sve smeta.Dalje,na osnovu cega ti svoj klub iz zekeznika izjednacavas sa Srbijom???Ti si obican lopov i manipulator koji krade pod svim rezimima u poslednjih 35 godina i samo se nadam da ce te neko konacno uhapsiti, lopuzo obicna.Kao,u Podgorici ne daju karte navijacima zvezde…cuj,a on poslednjih PET GIDINA ne da ulaznice ni navijacima Partizana ni navijacima Buducnosti,ni protiv fmp-a 1 ni protiv fmp-a 2…znaci duplo krade i stvara zlu krv.Najvece zlo u Srbij,posle vucica i vesica je ova spodoba!!!!

  5. Vasi navijaci, radnici u Srbiji moraju na posao. Za bednu platu i pod losim uslovima, rizicima. Gazde ne priznaju izgovor. Niste dosli na posao…

  6. Ljudi moji vidite li vi dokle je dovelo to što je Si Đi Ping objavio da je veliki navijač tog nepostojećeg košarkaškog kluba. Doveo je ovog uobraženog, prepametnog haračliju sa Kosova da svoju opranu lovu koristi za promociju nepostojećeg kluba, da širi mržnju i pljuje po svakom. Blato u kojem živimo zahvaljujući SiĐi Pingu Čoviću ne smeta jer je on blatnjav od glave do pete. Sa Kosova otišao upljuvan, jada ljudska.

  7. Još jednom je čović izdominirao u prodavanju magle. Znači, juče se nije moglo igrati, ali će 24. februara moći… hmmm. Objasni ljudima, zašto su igrači bili u avionu na svojim mestima, spremni za putovanje do kojeg nije došlo… Nadam se da ABA neće ovoga puta nasesti na čovićeve izlive demagogije i da će registrovati utakmicu sa 20:0! , a trebalo bi razmislizi i o minus bodovima… čuj ti njega, crnogorska policija je garantovala bezbednost, a on njima ne veruje?!

  8. Ima nas mnogo koji se sećamo štra je sve dotični radio da se liga oformi,pa i da se Partizan primora da učestvuje.Kada je Partizan postao neprikosnoven,onda je činio sve da ga onemogući,uvodio je klubove koji nemaju nikakve veze sa ligom,menjao propozicije u toku takmičenja,menjao mesta odigravanja finala,preko svojih u rukovodstvu kažnjavao Partiza i Vujoševića svakodnevno.Partizan i Vujošević su platili kazni više nego svi zajedno,a kada sve to nije uspelo,uveo je politiku,prvo da otera Duleta,a kao nagradu saučesniku dao je funkciju predsednika KSS.U sve strukture je ubacio svoje,pa sada vedri i oblači u Srbiji,a kada se pojavio neko sličan njemu i malo jači,počeo je ponovo da se služi nečasnim radnjama,u stvari nikada nije ni prestajao.Treba se prisetiti svih finala u kojima je pobeđivao uz svesrdnu pomoć sudija.

  9. Čović uopšte ne mora da prijeti mogućnošću da ABA liga bude bez Crvene zvezde.To je bila i u prvoj godini svog postojanja, jer Zvezda nije htjela u takvu ligu. Dalje, vi ne želite da budete jednak partner kao svi drugi klubovi, nego malo jednakiji. Tvoja briga kako bi izgledala ABA liga bez Zvezde je nepotrebna – izgledala bi kao i kad vas (na početku) nije bilo. Nadalje – Zvezda je starija od ABA lige. Pa i ostali klubovi su stariji od ABA lige, isto ka što će je nadživjeti (ako se ugasi). U čemu je tu posebnost Zvezde?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.