Čović otišao u Kinu 1Foto: Nenad Mihajlovic

Kapiten Vojvodine potpisao je ugovor sa drugoligašem Kunšanom.

Iskusni fudbaler karijeru nastavlja u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, a vest o transferu potvrdio je novosadski klub.

„Zahvaljujemo mu se na svemu što je pružio u crveno-belom dresu i želimo mu mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere“, navedeno je na sajtu Vojvodine.

Nemanja Čović je za Lale odigrao 80 utakmica i postigao 23 pogotka, uz četiri asistencije, a pre transfera na Daleki istok zahvalio se doskorašnjem klubu i saigračima poželeo uspeh u završnici sezone.

„Iza mene i Voše su lepe dve i po, skoro tri godine i ovaj period će mi uvek ostati u lepom sećanju. Želim da se zahvalim svim svojim saigračima, trenerima, ekipi, jer bez njih ne bih ni ja ništa postigao. Hvala i navijačima na svemu, na podršci i nadam se da će se svi zajedno radovati uspehu na kraju sezone. Voši želim da i ove godine izbori Evropu i da bude uvek u vrhu srpskog fudbala, gde joj je i mesto“, rekao je dojučerašnji ofanzivac kluba sa „Karađorđa“.

Čović je pre Vojvodine branio boje Proletera, Minska, PAS Janjine, Šahtjora iz Soligorska, Donjeg Srema i Spartaka, a sa Kunšanom koji je prethodnu sezonu završio u sredini tabele će imati zadatak da u novoj sezoni napravi iskorak ka elitnom rangu takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari