Čović: Rakić napala i mene i Crvenu zvezdu, idemo na sud

Ostavite komentar


  1. To je javna tajna da telekom ulazi sa parama gde god mu se naredi tako i u kk zvezda protiv jang bojsa javna preduzeca po kvotama mora da otkupe ulaznice i podele snd icarima

  2. Svadje, rasprave, zla krv, to se u srpkom sportu pojavilo od kad je Čović postao neko u sportu. Neka on najpre objasni tokove novca kada je bio zadužen za Kosovo i Metohiju pa ćemo posle ostalo.

  3. Bogu hvala, da neko iz najvećeg srpskog kluba jasno odgovori DS-ovcama da svoju verbalnu dijareju zadrže u svom groblju od usta im! Čović baš ima herca!

  4. ,,, „greška u koracima“ a kad se smejao i rekao bili su koraci takav zlurad smeh se pamti kao veliki sportski uspeh KK. Najava tužbe sve govori – sport antisportistima!

  5. Sad će opet „otvoriti“ poslovanje DS i njihove „akrobacije“ sa domaćim bankama. Izbori su!

  6. VOLIM Zvezdu duže od 60 godina … ali Ti i terzić ste VELIKO zlo !!!
    Bolje se ne tuži, može sud svašta da isčačka iz tvoje svetle biografije !!!

  7. Da smo država kao što nismo, „ovo“ bi odavno bilo u zatvoru i nebi imao problem da mu neko preti ili ga vređa.

  8. Šta će na sudu…kad je ćoki sad objasnio sve, a poznato je da on nikad ne laže…

  9. Puno njih kaze da su KK i FK CZ su postali klub SNS. Postavili ljude pod istragom i sa optuznicama na celo. Postavili i u Partizanu ali sa ciljem da ne budu konkurentni ali im se u KK Partizan omaklo. Zlo se uvuklo u nase najvece klubove. Nema napretka dok se politika ne povuce iz.klubova.

  10. Kakav odgovor ovog kepeca i zloupotrebljavača para namenjenih kosovskim srbima kao pomoć. koji je trebao da bude procesuiran (čak je i svedok bio u insajderu koji je priznao sve o otimanju para iz budzeta Srbije), ali ga je Vučić preko korumpiranih tužilaca spasio. I sada maže laže i ne odgovara o isisavanju para Telekoma….

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.