Crno-beli Karlik Džouns i "laku noć" Ostoje Mijailovića: Da li je Partizan objavio novo pojačanje? 1foto:FIBA basketball

Mnogo se prethodnih dana govorilo o reprezentativcu Južnog Sudana u košarci Karliku Džounsu i njegovoj potencijalnoj budućnosti u Partizanu, a noćas su, po prvi put, sam Džouns i predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović, dali nagoveštaj o nastavku karijere ovog plejmejkera.

Karlik Džouns dovodi se u vezu sa Partizanom već neko vreme, ali i pored brojnih spekulacija u medijima, klub i dalje nije potvrdio nijedno pojačanje osim Vanje Marinkovića, Ifea Lundberga i Franka Entilikine.

Međutim, posle sjajne utakmice koju je Džouns u reprezentativnom dresu odigrao protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država, počelo je da se piše da je njegov dolazak u Partizan neizvestan jer je navodno nekoliko NBA klubova izrazilo želju da ga angažuje.

Kako stvari stoje, do toga nije došlo, a rok je bio ponoć između četvrtka i petka.

A onda je Mijailović na svom Tviter profilu citirao Novaka Đokovića: „Laku noć“.

„Eto, prošlo je 12 da bi „po novom“ za nas ipak ostalo 11. Ali radimo i dalje“, napisao je predsednik KK Partizan.

I Karlik Džouns je tokom noći na Instagramu objavio crno-bele boje, čime je obradovao navijače Partizana.

karlik džouns
Foto: Printscreen/Instagram/carlikjones

Podsećamo, Mijailović je pre nekoliko dana izjavio da će Partizan na zanimljiv način predstaviti tim.

– Biće to nesvakidašnji spoj umetnosti i sporta, ono po čemu nas širom sveta i prepoznaju. Novi spektakl u organizaciji našeg kluba i nešto što naši navijači zaslužuju. Ništa novo neću reći ako ponovim da je Partizan uvek bio avangarda i da je postavljao neke standarde koje su drugi sledili. Pogledajte samo koliko utakmica i turnira na otvorenom se sada organizuje nakon naše utakmice na Tašmajdanu. A i ove godine ćemo učiniti nešto slično, ali na drugoj lokaciji – rekao je Ostoja Mijailović.

Partizan je ove sezone odradio kompletnu rekonstrukciju tima, oprostio se od većeg dela prošlogodišnje ekipe i u narednom periodu trebalo bi da se sazna ko će biti nosioci igre u narednoj sezoni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari