Crvena zvezda doživela u Beogradu debakl od Bajerna u Ligi šampiona

Ostavite komentar


  1. Trener je katastrofa,sta je mislio da napadne Bajern? Umesto da je od pocetka umesto napadaca uveo dva Radovsna Pankova pa da igra na neresen rezultat ili minimalni poraz.Absolutno suludo.

    1. A šta si očekivao? Da jedan osrednji tim Zvezde, prepun stranih isluženih fudbalera sumnjivog kvaliteta, pokaže nešto protiv vrhunskih profesionalaca. Bajern je samo pokazao Zvezdi gde joj je mesto u Evropi. A to je da, zajedno sa Partizanom, služi za poboljšanje gol razlike vrhunskih evropskih klubova. Treba se pomiriti sa činjenicom da u Srbiji fudbal ne valja. Koliko ima gledalaca na prvoligaškim utakmicama? Ako ne računamo utakmice Zvezda-Partizan oko 100-200. Na čelu FSS je problematičan čovek koji se na tom mestu nalazi samo zato što je bivši telohranitelj AV. Šta je sa klubovima? Slična situacija. Klubovi prepuni nekakvih stranaca. Onda se postavlja pitanje čemu služe omladinske škole po klubovima? M’Bape je igrao za Francusku na svetskom prvenstvu sa 18 godina. Ne pamtim da je neko igrao za reprezentacuju Srbije a da je mlađi od 20 godina. Čak ni na prijateljskim utakmicama. Zar nemamo talentovanu decu? Ili beskičmeni selektori moraju u reprezentaciju da zovu samo pulene određenih menadžera kako bi im neopravdano dizali cenu. Mnogo je pitanja ali niko njima ne želi da se bavi i zato nam je fudbal na dnu. Opravdano.

  2. Uppr-aši Vučićevi zvezdaši… sramota srbije..gradi stadione majstore..bices zapamćen kao najveći klovn u istoriji vodja. Rodjena deca će te se stideti a kamoli narod i istorja

    1. Privatizovati pod hitno, ne izdvajati pare za te lezileboviće, dok je narod gladan

  3. Sporo tromo loše jadno kukavički bijedno.Nemojte se više boriti za Ligu šampiona…molim.Vas ovo je grozno gledati

  4. Kako je moguće da sudije nisu navijačke za naš tim sram da ih bude sramota kako su mogle da dozvole toliko golova što nisu poništila nekoliko ako je ovo fudbal a jeste prva je u našem prvenstvu a zašto zato što daje golove iz auta nepostojeći penali nepostojeći ofsajdi sve je dozvoljeno i ovo je dozvoljeno sad se uvodi tramvaj 6 do Marakane po nalogu predsednika Terzića i Covica ima 50000 potpisa

  5. Nd znam šta smo drugo očekivali od Zvezde u ovom trenutku? Kako sam ranije napisao, Zvezda je danas, na moju veliku žalost, trećerazredni evropski klub!

  6. Koliko puta treba da se pise o propasti nasih fudbalskih klubova i da se koloko za dva dana sve zaboravi…pa npr.sledeca slucajna kvalifikacija bez pobede u LS slavi kao istorijski uspeh!Poslednji puta to “istorijski”desiolo se 1991.godine u Bariju!Od tada je proslo 28 godina a mi zivimo na racun te stare slave!Poslednji puta gledao sam CZ 2007.godine i tada jedva izvukao zivu glavu i svojih rodjaka koji su samnom bili na derbiju!Od tada vise nikada nisam otisao na mec Crvene Zvezde!Mec sam gledao sa zapada kao i desetine pre toga ali pri izlasku sa stadiona rulja i jednih i drugih navijaca napadala je svakoga…i policiju!Gadjali su kamenjem..lomili..prevrtali i palili automobile!Na kraju umalo i od te policije da dobijrmo po glavi!Onda se ja lepo zamislih..dolazim da gledam klub koji volim prelazim 300 km…ida izgubim glavu!Od koga…od olosa!Tada je moja Crvena Zvezda za mene postala tudji klub!Od tada do danasnjeg dana nista se nije promenilo,ali je samo 40 puta gore!Gledam svoje prijatelje zaludjene navijace koji i za vecerasnji mec kazu da smo bili bolji???Xaxa…pitam ih a koji bi rezultat bio da smo bili gori!Lepo je trebalo biti svima jasno 2012. god kada je veliki vodja rekao cuvenu recenicu kako drzava nema snage da resi huligane..i navijacke grupe Srpskih klubova!Tada je prvo taj nas vodja trebao da se samoubije…a onda i mi svi kolektivno sa njim!E dragi nas svemocni vodjo…uzmes sam traktor (IMT 539 ne bolji) i preores i Marakanu i Humsku….i posadis kukuruz jedno 5 godina i da vidis kako de resava problem huligana…a ne sa podmicivanjem istih tih huligana raznim Ulta Kopovima…prljavim poslovima!Verujem da je u Somaliji malo bolje nego kod nas!Koji likovi vode nas fudbal…koji politicari…samo da povracas!P.S.Srecan uspesan poraz Crvene Zvezde….jer uspeh je i to sto smo ugostili Bajerna…a koko smo golova primili koga to zanima!Da smo bili gori kako rece jedan moj drug cak iz Australije(bolestan zvezdas)da smo bili bolji…Jesmo brate,ako ti je lakse…ono na semaforu nije rezultat…rezultat ce sutra objaviti Pink i Informer..5-0 za nas!Recept Severne Koreje…kad je drzavna televizija posle poraza od Brazila cini mi se7-0 javila da su pobedili!Bravoooo

  7. Pa oni ni ne znaju da igraju fudbal.Ne znaju sta ko igra,ni kako se prima lopta itd.

    1. Ovo se može komotno uporediti sa košarkaškom utakmicom od pre nekoliko dana . Srbija – Albanija . Žene . Tu je negde , otprilike , razlika u klasi .

  8. Neverovatno! Zvezda deklasirala Bajern sa 6:0.
    Neka se spreme Totenhem, Barselona, …
    Tim sastavljali i kupovali igrace graditelji stadiona po Srbiji:
    AV, Terza, Kokeza i akademik Sarcevic rektor BU

  9. Ovo je samo pokazatelj naseg mentaliteta koliko umemo (i volimo) sebe da lazemo i da se zanosimo nekim izmisljenim velicinama. Svaki sudar sa stvarnoscu je za nas katastrofalan.

  10. Rupcaga Borjan je zadivio Evropu, tako visok prosek, ko na faksu… jos kada doktorira…Njemu je svejedno ko je protivnik…

  11. Pa da se manje bave politikom a više taktikom bilo bi bolje!Čist dokaz da je Zvezda-n u rangu Javora (svaka čast Javoru) iz Ivanjice i ništa više!

  12. Eh, da smo imali nacionalni stadion – pa da se igrači rastrče??!! Na novom stadionu im sve usko, ne mogu da dođu do izražaja. A izgleda ni AV nije zvao nikoga od igrača!!!

  13. dobro je da se sve ovako završilo. ne možete praviti od CZ evropski klub tako što ćete kupiti utakmicu protiv Grka. Ovo je realno stanje našeg fudbala. A to je da ozbiljnim klubovima služimo za popravljanje gol razlike.

  14. Treba ipak malo treznije gledati na ovu utakmicu! U Subotu Bayer deklasirao “ nasu Fortunu “ pred 50.000 gledalaca sa 4:0 ! Pa Sta kaze moj Zet (koji Clan Fortune )! Bar smo videli na zivo tih “ Legionera “ Sa kojima prse u Bayern! ( OK bilo je i 4 Njemaca )

  15. Zvezda je sinoc igrala kao da nikad u zivotu nisu odradili niti jedan trening. Sta je radio Vladan Milojevic tri godine u Crvenoj Zvezdi kad mu igraci ne znaju primiti loptu, ne znaju odigrati ni jedan pas trce kao da su pedesetogodisnjaci, niko ne zna linije kretanja, jednostavno kao da i nemaju trenera. Izgleda da ga i nemaju.

  16. E moj, Mrkela – bla, bla, bla, bla,blabalablalalalalalala!!!!!~!!!!!!!!!!!
    Tomane – promašaj!
    Ivanić – promašaj!
    Van Lapara – promašaj!
    Kanjas – promašaj!
    Žander – ne znate da radite sa tim fudbalerom. Stručni štab je jedna velika nula!
    Simić – u velikom padu forme! Pitajte se zašto?!
    Garsija – u padu forme! Pitajte se zašto?!
    Milunović – igrač za nervni slom!
    Marin – već je postao Zvezdina zvezda. To mu je postala jedina preokupacija.
    Vukanović – drvoseča!
    Vulić – talenat!
    Njegoš Petrović – talenat!
    Boaći – najbolji kad ne igra centarfora. Bolji u veznom redu od svih Zvezdinih igrača srednjeg reda.
    Borjan, Rodić, Degenek i Gobeljić – moli bi još da napreduju kada bi imali od koga da uče i nauče!

  17. mozemo dase hvalimo koje bolji i koliko titula osvaja u ovoj nasoj amaterskoj ligi ali evropa ne prasta ovo je bio mec profesionalaca i skupo placenih amatera zvezde ;kada smo imali jaku ligu u jugoslaviji mogli smo i da pobedimo bilo kog danas nek se prepucavaju zvezda i partizan koje i koliko bolji ali sve se vidi cim nalete na malo ozbiljniji klub

  18. U vezi poraza ZVEZDE.- ima jedna stvar koju niko nije uočio, a to je da prema nemogućem i besomučnom PRESINGU 4-5 igrača BAJERNA, ja imam osnovanu sumnju :

    – da su ti igrači bili dopingovani, te se pitam da li je ZVEZDA tražila  Doping kontrolu.

    – da su ti Bajernovi igrači tokom skoro cele utakmice toliko spopadali igrače Zvezde kada su imali loptu, da je to nemoguće konstantno izvoditi sat, sat ipo vremena u normalnom stanju normalnog ludskog organizma.

    – da sam takodje našao podatak  da su igrači BAJERNA odmah  posle utakmice održali trening, a to ukazuje da su bili dopingovani i da su taj doping  morali da potroše.

    – nisam stručnjak za te stvari, tako da neznam da li se posle ovakvih utakmica vrše doping kontrole, da li postoje dozvoljene doping supstance i kako se to kontroliše, ali da su ovde uzimana neka doping sredstva (dozvoljena ili ne), više je nego očigledno.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.