Crvena zvezda i zvanično promenila direktora omladinske škole: Mladenović dobio zahvalnicu, nasledio ga Jelić 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Još u junu je bilo poznato da je Dragan Mladenović završio mandat u Ljutice Bogdana.

Dugih osam godina Dragan Mladenović obavljao je funkciju direktora omladinske škole Crvene zvezde. Sve do leta nije bilo konkretnih naznaka da bi do razlaza moglo da dođe, međutim, mogući nesporazumi na relaciji sa upravom kluba doveli su do toga da se danas i zvanično Mladenović oprosti od veoma važne uloge koju je imao u Ljutice Bogdana.

Novi direktor omladinske škole postaće Nikola Jellić, čovek koji je do sada obavljao funkciju prvog trenera omladinske škole.

Klub, baš kao ni sam Mladenović nisu dali konkretne razloge zbog kojih je nekadašnji fudbaler crveno-belih napustio funkciju koju je u prethodnih osam godina dobro obavljao.

Za vreme nejgovog mandata na terenima južne tribine stadiona „Rajko Mitić“ fudbalski su se obrazovali: Luka Jović, Marko Grujić, Mihailo Ristić, Vukašin Jovanović, Dejan Joveljić, Strahinja Eraković, do aktuelnih Koste Nedeljkovića, Jovana Šljivića…

Crvena zvezda je u tom periodu prihodovala oko 40 miliona evra od prodaje igrača, podigla značajno infstrukturu omladinske škole, uz podršku vrhuške kluba.

Tokom njegovog mandata crveno-beli su uspostavili i saradnju sa Grafičarom, koji je postao razvonji tim kluba iz Ljutice Bogdana, ali i sa Zenitom, s kojim je nedavno potpisana saradnja, između ostalog, bazirana i na zbližavanju omladinskih pogona beogradskog i ruskog kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari