Crvena zvezda na udaru engleskih medija zbog „Gasproma“: Reklamiraju kompaniju koja finansira Putinovu ratnu mašineriju

Ostavite komentar


  1. Engleska logika. Pa isto tako možemo reci i za Zapadne kompanije da finansiraju NATO.ratnu masineriju.

  2. E sad su našli razlog da kazne „neposlušne Srbe“! Sa anglosaksoncima vekovima ista priča o Pravoslavnim Srbima! Valjda će On jedanput stati i na našu stranu a anglosaksonce poslati u pakao!!!

  3. Kritikovati UEFU I CZ, zbog Gasproma je OK, mada u tekstu vise provejava zelena agenda, rat je uz put. Bilo bi lepo cuti da kritikuje drzave EU pa mozda I GB, sto od istog kupuju naftu I ostale proizvoda.

  4. Genocidni zlocinci koji su okupirali pola sveta nasli da napadaju Zvezdu zbog reklame. treba Putina sledeci put da nose na dresovima

  5. Blesavo pitanje ali zar se City ne finansira od para ovih koji disidente ubijaju po ambasadama? Šta je s njima znali se šta?

  6. Od svega baš im to smeta. A Ukrajinska zastavica na kačketi Ige Švjontek im ne smeta. Ovo je reklama a ono je politika u sportu. Licemeri.

  7. Гаспром загађивач али вам се зато не гаде паре од нафте са којима Арапи купују ваше клубове и доносе зараду на острво! Дволични Енглези, ко ће други говорити о поштењу и моралу!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.