Crvena zvezda predstavila novo pojačanje za sledeću sezonu: Reprezentativac Srbije se vratio na „Marakanu“ za milion evra 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je reprezentativac Srbije i dosadašnji član TSC Nemanja Stojić potpisao trogodišnji ugovor.

Stojić je drugo pojačanje crveno-belih u letnjem prelaznom roku, a formalno će postati igrač kluba iz Ljutice Bogdana prvog dana letnjeg prelaznog roka.

– Presrećan sam što sam se vratio u Crvenu zvezdu. Išao sam zaobilaznim putem, ali sam sad stigao do prvog tima i sjajan je osećaj ponovo biti na „Marakani“ – rekao je Stojić, čije obeštećenje je iznosilo milion evra.

On je dodao da očekuje da će se brzo adaptirati na rad sa trenerom Milojevićem i novim saigračima.

– Već sam radio sa trenerom Milojevićem i poznajem mnogo saigrača, tako da verujem da ću se brzo adaptirati i da ćemo praviti još veće rezultate i uspehe sa klubom – dodao je fudbaler, koji će u narednoj sezoni nositi dres sa brojem 15.

 

Stojić, rođen 1998. godine, u Zvezdu je prvi put došao kao omladinac, nakon čega je bio na pozajmicama u Grafičaru i Zlatiboru, da bi potom nastupao za Metalac i TSC.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari