Crvena zvezda preko UEFA traži publiku protiv Milana: Pritisak na Krizni štab

Ostavite komentar


  1. Pa nek igraju fudbal….jel im treba neko da drzi strah…mozda ako prodju kroz tunel zaplacu gosti od treme…jel igras fudbal…pa igraj ga….
    Kao da mi imamo novcanu korist od njih…mi navijamo za Zvezdu….i to je to….ne dele sa navijacima premije i bonuse…pa igraj prika…pobedi za navijace…prazan stadion…pa sta sad…ili umes ili ne….jednostavno….pa ne igraju oni za mene…nego za sebe…sebe da obezbede….da se prodaju….ko kurave ko ponudi vise….danas su tu…sutra ne…i cemu drama…

  2. je sve moguće. I juče smo videli cirkus u organizaciji aktuelne vlasti. Ovo je smišljeno i namerno ubijanje naroda uz korišćenje institucija sile. A šta ako se protiv tog idiotluka digne kuka i motika????

    1. Iskreno, za ove nije ni steta, ja bih pustio ceo stadion da se puni. Isto tako i na onom otvaranju spomenika po meni je bilo realno i najpametnije da dodju svi botovi Srbije. I zalosno je sto nisu bili…

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.