Crvena zvezda prodala 12.000 sezonski, Čović najavljuje iskorak u vidu plasmana na Fajnal for 1Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Ove sezone, deluje da će košarkaši Crvene zvezde imati ogromnu podršku od strane navijača u Beogradskoj areni.

Do početka takmičarske 2023/24 preostalo je još nekih nedelju dana. Crvena zvezda je izvršila temeljnu rekonstrukciju ekipe u želji da bude što kompetitivnija u Evroligi i sposobna da trofej ABA lige vrati na svoju adresu.

Uprava je odlučila da se u potpunosti preseli u Beogradsku arenu i da sve mečeve u regionalnim i evroligaškim okvirima igra u najvećoj hali u našoj državi. Već nekih dvadesetak dana karte su u prodaji, prvenstveno sezonske, a u Zvezdi ističu da su veoma zadovoljni dinamikom prodaje.

– Ono što nam je važno i gde ćemo pokušati da napravimo veliki iskorak jeste Evroliga gde će cilj biti Fajnal-for. To šta sad kažu, da li je ovako ili je onako, videćemo. Sezona počinje 30. septembra, naša prva utakmica je u ABA ligi u Banjaluci, a 5. oktobra je ovde Asvel i samo bih podsetio da je ostalo jako malo sezonskih karata. Plasirano je oko 12.500, a ostalo je oko 500-600 sezonskih karata. Neka naši navijači, simpatizeri, požure – otkrio je Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde gostujući na televiziji Pink.

Crveno-beli su, nesumnjivo, oborili klupski rekord u smislu prodaje sezonskih ulaznica. Nebojša Čović je zadovoljan kako ekipa izgleda u kvalitativnom smislu i nada se da će sezona biti trofejna.

– Pri kraju smo pripremnog dela za novu sezonu. Ekipa je jako dobra, kao i stručni štab i trener nam je veoma iskusanj. Naravno, u pripremnom periodu pobeđujete, gubite, sagledavate koje su dobre strane, ali i šta bi trebalo da popravite… Idemo dalje i očekujem da ćemo imati dobre rezultate ove godine u svim takmičenjima u kojima Zvezda nastupa – ABA liga, Kup Srbije, domaće prvenstvo koje je nama kao klubu iz Srbije veoma važno. Mi nismo klub koji će da napušta domaće prvenstvo, a da pritom uzima pare od države.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari