Crvena zvezda stavila u ponudu sezonske karte, najjeftinija 18.000 dinara 1foto: KK Crvena zvezda

Za navijače koji budu obnovili prošlosezonsku, povlašćena cena iznosiće 15.000 dinara.

Poslednji osvajač triple krune polako završava sa osnovnim delom sklapanja ekipe za takmičarsku 2024/25.

U odnosu na prošlosezonsku, deluje da bi ekipa koja će ponovo nastupati u Evroligi mogla da bude daleko kompetitivnija i da su pojačanja dovođenja smislenije i sa više elementarne logike.

Nakon što je veći deo posla završen, kada je reč o kadrovskim rešenjima u ekipi, klub sa Malog Kalemegdana objavio je danas cene seoznskih ulaznica za dolazeću sezonu.

Pred kraj prošle, klub je povukao harzarderski potez odlukom da finalni serijal u ABA ligi protiv Partizana odigra u hali „Aleksandar Nikolić“ čime je veliki broj navijača ostavio bez mogućnosti da uživo bodri sovje ljubimce, uprkos kupljenim sezonskim ulaznicama.

Time je uprava u određenoj meri poljuljala poverenje kod najvatrenijih pristalica, a kako bi se barem delimično iskupila na vreme je predočila plan rezervisanja i kupovine sezonskih ulaznica za takmičarsku 2024/25.

Faza rezervacije trajaće od 17. do 30. jula, a prodaja od 1. avgusta.

Prva faza odnosi se na rezervaciju sezonske karte za sve one koji će produžiti sezonske karte koje su posedovali prethodne sezone i zadržati svoje mesto. Kao klub želimo da olakšamo i ubrzamo proces kupovine sezonske karte, a važan deo tog procesa je mogućnost za sve da na vreme obave prijavu i olakšaju kupovinu. Ovoga puta ostavljena je mogućnost za sve da kupe sezonsku kartu onlajn ili u našem domu na Malom Kalemegdanu, kultnom mestu naše Crvene zvezde – navedneo je u saopštenju kluba.

– Nakon rezervacija, svi navijači će dobiti e-mejl sa instrukcijama (1. avgusta) za plaćanje onlajn (ko je odabrao tu opciju) ili mogu kupovinu da obave na Malom Kalemegdanu od 1. avgusta do 23. avgusta do kada im važi rezervacija mesta.

– Svi zainteresovani biće u mogućnosti da nabave novu sezonsku kartu KK Crvena zvezda već od 15.000 dinara – za sve koji obnavljaju svoju sezonsku kartu – ili 18.000 za nove kupce sezonske karte! Naravno, kao i unazad par godina, biće omogućena i kupovina na rate (biće moguća samo za kupovinu na Malom Kalemegdanu).

Zbog učešća u tri takmičenja (Evroliga, ABA liga, domaća Superliga) navijači će imati nesvakidašnju priliku da na više od 30 utakmica uživo bodre svoje ljubimce na domaćem parketu.

– Po novom kalendaru naš tim u sezoni 2024-2025 odigraće u 3 takmičenja najmanje 32 utakmice u novoj sezoni kao domaćin u Evroligi, ABA ligi i srpskom šampionatu, što prostom računicom gledajući najniže cene sezonske karte – daje vrlo povoljnu cenu od samo 470 dinara po utakmici.

– Crvena zvezda oglasiće se već u petak 12.07.2024. godine sa detaljnim informacijama o početku prodaje, kompletnim cenama sezonskih karata i brojnim drugim pogodonostima i servisnim informacijama kako bi maksimalno pojednostavili proces prodaje sezonske karte u godini u kojoj ćemo i obeležiti 80 godina postojanja i veliki jubilej naše Crvene zvezde – navedneo je u klupskom saopštenju, bez detaljnih informacija u kojoj će hali crveno-beli biti domaćini u regionalnoj ligi, uz pretpostavku da će evroligaške mečeve igrati u Beogradskoj areni.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari