Crvena zvezda u završnim pregovorima sa Radonjićem, Puma blizu odlaska 1foto:Starsport

Crvena zvezda bi do isteka roka za prijavu igrača za Ligu šampiona mogla da napravi promenu na krilnoj poziciji. Aktuelizovani su pregovori sa Nemanjom Radonjićem, a dozvolu za odlazak trebalo bi da dobije Puma.

Radonjić nije u kombinaciji za tim Torina, a nije pronašao ni klub ni dva mesec pošto se njegov povratak na Marakanu činio kao izvesna stvar. Oklevao je da prihvati ponudu šampiona Srbije, a zatim su pregovori prekinuti i stigli su Puma i Milson, prenosi Sportklub.

Puma ima ponudu za ekspresan odlazak iz Zvezde, pa bi mogao da nastavi karijeru u Severnoj Americi, Zvezda bi dobila kroz obeštećenje koliko je dala za kupovinu reprezentativca Paname od Famailikaoa.

Nema problema da se već ranije postignuti dogovor sa Torinom oko obeštećenja za Radonjića aktivira, uz revidiranje određenih stavki. Igraču je pre dva meseca nuđena milionska plata, a verovatno su i sada isti uslovi.

Radonjić je slavio sa fudbalerima Crvene zvezde u jednom od beogradskih noćnih klubova plasman u Ligu šampiona, a sada bi mogao da im se priduži i na terenu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari