Čudo nespojivo sa srpskim fudbalom

Belgijski fudbalski model: Od 66. do 1. na FIFA rang-listi

Ostavite komentar


  1. U poslednjih nekoliko dana još jedan izvanredan tekst o fudbalu. Mada, ovaj je stvarno poseban jer dolazi od istinskog stručnjaka, čoveka koji je bio igrač i trener. Ivane, šteta je što napisano ništa neće promeniti u FS Srbije. Naš fudbalski savez i vodeći klubovi su potpuno nesposobni da misle za dobrobit klubova i ljudi na tribinama. Sa druge strane, možda ostaje nada, da će neki od manjih klubova, vodjenih rukom svog vlasnika, uspeti da naprave neki pozitivan pomak.

  2. Odlican tekst i odlicno zapazanje odnosno poznavanje materije. Uzivao sam citajuci ga. Mozda jednog dana bude i direktor u srpskom savezu. Pozdrav

  3. Svaka cast na ovom tekstu gospodine Vukomanovic, tada sam zaista puno pratio fudbal bio mladi sudija, mastao da budem trener…I nije mi zao , jer bi zaista procerdao godine.Ostanite tamo gde ste i napredujte.Niko Vas ovde nece zvati, jer dosta znate.

  4. Auh, bravo Ivane. Imam devojcicu od 10 godina koja trenira. Ovo si tako precizno pogodio da ti ne mogu opisati. Divlji roditelji koji dolaze na treninge i utakmice i uz to dobacuju i svadjaju se se trenerom, sudijama i ostalim roditeljima. Bas Cu mladom treneru da pokažem tekst da ga ohrabrio da proba ovaj način ophodjenja

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.