Cvetković i Obradović novi selektori Rukometnog saveza

Ostavite komentar


  1. Može RSS da promeni koliko hoće selektora, ali činjenica je da se u Srbiji igra rukomet koji je po mnogim karakteristikama prilično zastareo i u tome se ogromna većina ljudi slaže. Verujem, ipak – a s obzirom na dugu i uspešnu tradiciju – da će neko, jednom, da preseče.

  2. Ovo je samo nastavak priče o propadanju srpskog rukometa.Bez obzira na smene u savezu,koje su bile neophodne,ne vidi se neki pomak u reorganizaciji lige,koja je,ruku na srce,na nivou kanala.Svaka čast pojedincima koji se bore da očuvaju klubove i deci koja igraju,ali ova priča sa selektorima je potpuno pogrešna.Da li su treneri iz BGD pretplaćeni da budu selektori?Šta su to njih dvojica osvojili u poslednje 4 godine(olimpijski ciklus).Sve što su osvajali bilo je pre 100 godina.Rukomet se odavno igra potpuno drugačije,a osim toga generacijski jaz između njih i igrača je preveliki.Niko od današnjih igrača se nije rodio kada je Cvele igrao.Trebaju nam mladi ljudi,treneri,kojih sigurno ima u Srbiji .Treba nam moderan pogled na igru.Ne može selektor da bude čovek kome je najveći uspeh što se plasirao na neko prvenstvo.Kriteriji su nam strašno pali,zato tako i prolazimo.
    P.S.
    Ne vidim zašto Dragica Đurić ne može više da bude selektor.Igračka karijera besprekorna,kvalifikovala se za prvnstvo u Hrvatskoj.šta to Ljuba Obradović može da ponudi više od nje?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.