Dan nakon što je Partizanu "otkinuo" dva boda, Saša Ilić napustio Čukarički 1foto Peđa Milosavljević /Starsport

Postojale su indicije odmah nakon derbija na Banovom brdu, a danas su potvrđene: Saša Ilić i Čukarički su se rastali u formi sporazumnog raskida saradnje. Belo-crni su sada u potrazi za novim šefom struke.

Samo dan nakon što je sa Partizanom remizirao u derbiju kola (0:0) Saša Ilić, kao šef struke Čukaričkog, napustio je Banovo brdo.

Po svemu sudeći, upravi Čukaričkog zasmetale su izjave mladog stručnjaka date neposredno nakon derbija sa Partizanom, a posotje i saznanja da se ozbiljno zamerio čelnim ljudima kluba jer je navodno hteo da protiv crno-belih izvede kombinovan sastav bez najboljih i najiskusnijih igrača poput Ndijaea, Šapića, Roganovića, Kovača…

Sve je kulminiralo nakon derbija, posle kojeg je Ilić javno izjavio da je njegov igrač, mladi štoper Kovačević zaslužio crveni karotn kao i da je Partizan nesrećno izgubio.

Vodeći ljudi Čukaričkog odmah su reagovali, još su sinoć obavestili Ilića da popodne dođe u prostorije kluba na razgovor koji je rezultirao sporazumnim raskidom saradnje.

Takođe, postoje informaicje da je nakon meča bio utučen u meri da je propustio klupski večeru, što je bilo previše i za poslovićno tolerantnog predsednika kluba, Dragana Obradovića.

„Fudbalski klub Čukarički sporazumno je okončao saradnju sa Sašom Ilićem. U ponedeljak posle sastanka sada već bivšeg šefa struke sa Upravom kluba doneta je odluka o sporazumnom raskidu ugovora. Klub je zahvalan Iliću na sjajnim rezultatima i trećem mestu osvojenom pred plej-of, Čukarički u nastavku karijere Saši želi mnogo sreće. Klub će u narednom periodu imenovati novog šefa struke, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost“, štiro je Čukarički, formalnim saopštenjem informisao javnost da su se dve strane rastale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari