Danas fudbalski spektakl u Surdulici, stiže Partizan 1Trener Radnika iz Surdulice, Dušan Đorđević / Foto: FK Radnik

Fudbaleri Radnika i beogradskog Partizana odigraće u Surulici, danas od 17 časova, poslednju utakmicu 28. kola Super lige.

Surduličani su u seriji odličnih rezultata, u šest utakmica u drugom delu sezone ne znaju za poraz, pritom, u tim mečevima nisu primili niti jedan gol, dok je Partizan u prilici da se eventualnom pobedom izjednači po broju bodova sa prvoplasiranom Crvenom zvezdom.

Trener Radnika Dušan Đorđević istakao je da je njegov tim u seriji dobrih rezultata, ali da o tome ne voli da priča pred duele sa dva najveća srpska kluba.

„Znamo da su oba naša tima ispala iz evrokupova i da se maksimalno okreću prevenstvu i obe ekipe zanima samo titula pa da će ova utakmica sa Partizanom biti takva da će gost jednostavno biti maksimalno fokusiran, sa najjačim mogućim motivom će igrati protiv nas. Mi se nadalmo povoljnom rezultatu, što je apsolutno sportski. Tako smo funkcionisali i protiv Zvezde, i sa te strane hoćemo da ostanemo čistog obraza i pružimo maksimum“, rekao je strateg Radnika.

On se dotakao i borbe svog tima za plej-of, istakavši da su pred Surduličanima „tri teška kola“ i da je „rano pričati o tome“.

„Igramo sa Partizanom, Voždovcem i Novim Pazarom i rano je još pričati o tome. Prvenstvo je takvo da su bodovne razlike minimalne, bukvalno od ekipa koje se bore za Evropu do onih dole koje se bore za opstanak, i sve može u dve utakmice da se reši. Hajde da dočekamo prvo Partizan, da to bude fudbalski spektakl za Surdulicu, a da posle pričamo o daljim planovima“, jasan je Đorđević.

Interesovanje gledalaca je, prema najavama domaćina, veliko, a karte u prodaji za ovaj meč su od petka.

„Tribina Istok, za koju je cena karte 500 dinara, je već drugog dana prodaje bila skoro rasprodata, ulaz na Zapadnu tribinu košta 400 dinara, a 300 dinara za tribine Sever i Jug“, saopštili su iz Radnika.

Još vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari