Dani Karvahal: Mbape će se lako uklopiti u tim, ali ga čeka naporan rad 1Foto: EPA-EFE/FILIP SINGER

Igrač španskog fudbalskog kluba Real Madrida Dani Karvahal ocenio je da će novi kolega, Francuz Kilijan Mbape brzo da se uklopi u tim, ali da ga ipak čeka naporan rad, preneli su danas francuski mediji.

„Integracija Mbapea će biti dobra. Savršeno govori španski. Imamo fantastičnu svlačionicu i dočekaćemo ga raširenih ruku“, rekao je Karvahal u jednoj emisiji španske televiziije, preneli su mediji u Francuskoj koji pomno prate Mbapea.

Karvahal koji je u španskoj reprezentaciji koja u nedelju igra u finalnoj utakmici protiv Engleske na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, rekao da Mbapea ne čeka „lak život u Real Madridu“.

„Mbape neće imati lak život, upravo smo osvojili La Ligu i Ligu šampiona, tako da rad treba da ostane na visokom nivou“, rekao je Karvahal.

Real Madrid saopštio je pre dva dana da će zvanično predstaviti Mbapea u utorak, 16. jula u 12 časova, na stadionu Santijago Bernabeu.

Bivšeg napadača kluba Pari Sen Žermena (PSŽ) će pre predstavljanja primiti predsednik kluba Real Madrida Florentino Peres, na protokolu potpisivanja petogodišnjeg ugovora.

U međuvremenu, Real Madrid je počeo da prodaje dres koji će nositi Mbape.

Dres sa brojem 9 prodaje se po ceni do 185 evra.

Mbape je bio kapiten francuske fudbalske reprezentacija na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, gde je u utorak njegov tim u polufinalnoj utakmici izgubio upravo od Španije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari