David De Geafoto EPA-EFE/RAUL CARO

Klub Deportivo Eldense ove godine ima spektakularnu sezonu u Segundi.

U godini povratka u Drugu ligu klub je u nizu koji deluje nezaustavljivo sa šest utakmica bez poraza i tri uzastopne pobede.

Zahvaljujući ovom dobrom trenutku kroz koji prolazi tim iz automne zajednice Valensija, postoji nekoliko investitora zainteresovanih za projekat i kupovinu kluba.

Paskval Perez, njen prethodni vlasnik, krajem septembra je izrazio nameru da proda većinski udeo kako bi napravio korak napred u poslovanju istog.

– Nakon što je uspeo da se prođe put od Tersere do Segunde za samo tri sezone, Paskval Perez će napustiti mesto predsednika kluba ostvarivši projekat profesionalnog tima, cilj koji je postavljen odavno, a nije ostvaren već 60 godina – navodi se u saopštenju, piše Marka.

– Perez uverava da će, pre odlaska sa mesta predsednika, učiniti sve da smena u vrhu kluba  iz pokrajine Alikante protekne dobro i da tim bude u dobrim i sigurnim rukama za pravilno funkcionisanje i kontinuitet ambicioznog projekta koji je započet pre tri sezone u Terseri“, nastavljeno je pismo koje je izdao klub.

Golman David De Hea bio je u gradu Eldi prošlog ponedeljka kako bi se sastao sa Paskvalom Peresom i upoznao se sa Eldenseovom situacijom, njegovim trenutnim projektom, a obojica su govorili o mogućnostima ovog kluba za budućnost.

Prema navodima čuvenog radija Onda Cero, poseta bivšeg igrača Mančester junajteda, za sada, samo označava interes De Hee da sazna situaciju u klubu Deprotivo Eldense preko njegovog vlasnika i predsednika. A kako anvodi ovaj medij, mogli bismo uskoro da govorimo i o budućem vlasniku kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari