Delije brutalno tukle muškarca, policija pucala u vazduh

Ostavite komentar


  1. Da je ovo SFRJ, sad bi ih drugovi milicajci sačekali na aeeodromu, stanici, luci, gde god, sproveli na „hlađenje“. Sve dok im se glave ne ohlade. A onda bi im lepo uzeli pasoše, pa (bar za neko vreme) ne bi išli naokolo i pravili s…nja.

    1. Da, ali ovo nije SFRJ, nego diktatura, i te siledžije neće ni primirisati zatvoru.
      Ovde u Srbiji ih čuvaju i neguju, da pripomognu kad treba nekog tući, ili uplašiti.

    2. Шлосер коментарише нешто што не зна. Ко је испровоцирао Делије ?

  2. Koje delije? Sve su to paćenici kada su sami, ovako u grupi se ponašaju ko hijene.Trebali su to švajcarci da pohapse pa na njivu jedno mesec dana u dve smene i da zabrane pristup evropi jedno 5god. minimum!

    1. I sam naziv Delije za navijačku grupu pokazuje koliko su nacionalisti glupi. Među njima, ubedljivo su najgluplji pripadnici navijačkih grupa. Jedan od primera je, navijati za „Partizan“, boriti se da se ime ne menja, a pevati na stadionima širom Srbije „Spremte se spremte četnici“. Koliko neobrazovan i glup treba biti za tako nešto. Drugi primer koji se graniči sa sprdačinom je naziv Delije za navijače „Zvezde“. Delije su bili elitni vojnici Osmanskog carstva a pesma „Igrale se delije na sred zemlje Srbije“ je nastala posle našeg poraza na Kosovu, posle koga su se igrale delije na sred zemlje Srbije. Ovo se u Srbiji kaže „j… lud zbunjenog“.

  3. tim našim divljacima je davno trebalo oduzeti pasoše. ali pošto obavljaju prvalje poslove za režim zaštićeni su i neće im dlaka faliti kada se vrate.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.