Šovinistički bal na bazenu na Dorćolu: „Delije“ opet prebrojavale krvna zrnca

Navijači bez ikakvog povoda uvredama dočekali Mirka Vičevića novog trenera vaterpolista Zvezde

Ostavite komentar


  1. Sram vas bilo “ navijači“. Osramotili ste čestitu Srbiju. Sram vas bilo.

  2. Nekad su Delije bile delije.
    Ušli u film Crni bombarder, bili za ponos Srbije.
    Danas, sramota i blam Srbije.

  3. Eto šta kažu zvaničnici Srbije – VSS. Nekoga nazivati pogrdnim imenima i to na transparentu nije ništa. Takva je slika srpskog društva, na žalost i bojim se da će uz ovakvu vlast biti još i gora – sve do potpune izolacije od ostatka svijeta. Možda nekome to i odgovara.

  4. A po čemu smo to mi čestita država, jel mozda po tome što je naš aktuelni predsednik inače navijač c. zvezde, svojevremeno tražio 100 za jednog.

  5. Želeo bih da vidim da je jedan od prvih koraka nove vlasti razvlašćivanje ovih huliganskih grupa, ukidanje finansija i hpšenje onih koji svakodnevno maltretiraju građane i uništavaju njihovu imovinu.

  6. Tuzna slika „navijacke“ Srbije, ali i ozbiljan problem sa frazom u naslovu „prebrojavanje krvnih zrnaca“. Krvna zrnca Srba, Hrvata, Albanaca, Francuza ili Brazilca su ista. Molim Vas nadjite novu rec za fikcije kulturoloskih nacionalnih podela koje nemaju nikakvu vezu (u medicinsko/bioloskom smislu) sa krvlju, zrncima i slicnom.

  7. Hajde sada hrabri rukovodioci (i ne samo vaterpolo kluba) Crvene Zvezde, pokazite da se sport igra zbog pravih navijača koje zanima sportski uspeh na terenu a ne za huligane kojima je bitnije šta ko misli o crkvi nego kakav je igrač i sportista. Ogadili ste ljudima klub uvalčeći se u guzice ovim divljacima.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.