Delije vređale Stanojevića, Grobari veličali Ilića 1foto : Nenad Mihajlovic

Aktuelni verbalni rat uprava Crvene zvezde i Partizana prelio se na pristalice dva kluba.

Posle fotomontaža koje su trenera Partizana, Aleksandra Stanojevića, na plakatima oblepljenim po Beogradu, uoči 167. večitog derbija, prikazivale u ludačkoj košulji, uz natpis „VAR ne radi“ i „Bio je penal“, navijači Crvene zvezde su i pesmom izvređali šefa struke komšijskog kluba zbog njegovih glasnih sumnji u dirigovano pomaganje crveno-belima da odbrane titulu.

„Da li gledaš Zvezdu, Stanoje? Kako ćeš večeras, Stanoje? Završićeš u Lazi, Stanoje?“, čulo se na stadionu u Bačkoj Topoli, tokom utakmice sa TSC-om kojom je šampion (0:4) danas zadržao prvo mesto na tabeli.

Par sati kasnije svoj sud o aktuelnim dešavanjima u našem kluoskom fudbalu i prepucavanjima dve uprave dale su i pristalice Partizana, za vreme meča sa Čukaričkim na svom terenu.

„Jedan je Ilić kapiten“, „Jer je Sale jedan i meni je vredan“, dolazilo je sa tribina stadiona u Humskoj, a ticalo se javnog priznanja smenjenog trenera Brđana da je njegov igrač zaslužio crveni karton u prethodnom susretu ova dva kluba. Dan posle pomenutog remija i izjave date medijima, legendarni fudbaler crno-belih dobio je otkaz od strane rukovodstva trećeplasiranog superligaša, što su Grobari doživeli kao još jedan vid saplitanja „parnog valjka“.

Posle 32. kola Superlige, Crvena zvezda je prva u konkurenciji 16 superligaša i ima dva boda više od Partizana, a do kraja šampionske trke ostalo je još pet kola plej-ofa.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari