Deset godina od plivačkog čuda

Ostavite komentar


  1. nekome je živit majka , a većini maćeha . a ova razvaljena država nekome i majka i otac . neko se jednom u životu otkači, u konkretnom slučaju , ispliva i reši probleme za koje je većini potrebno 40 i više godina . zahvaljujući nakaradnim zakonima o nagrađivanju (profesionalnih) sportista pojedincima je omogućeno da za samo nekoliko minuta dođu do penzije , stana, poslovnog prostora … još jedna slična, autohtona glupost koja ovde uspeva su i nacionalne penzije .

  2. To dete je jedno vreme putovalo iz Panceva u Krusevac i natrag koliko se secam da bi trenirala i to posle RIMA posle osvojenog zlata, i sta se moglo ocekivati od nje u tim uslovima.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.