Dijana Đoković: Novakovo je pravo da se ne vakciniše

Ostavite komentar


  1. Moze da se nebakcinise,ali nemoze posle da mulja i da ga uhvate u lazi.Sad treba verovati i da nije dobio pozitivan test od nekog iz vlasti.Bolje da su mu dali laznu vakcinu u vidu nekog prihvatljivog sredstva.

  2. Ako neće da primi vakcinu, onda neka sedi kući ! Ovakvim ponašanjem ugrožava druge. Za njega baš me briga. Neodgovorno ponašanje !

  3. Je, ima pravo svakako da se ne vakciniše, ali nitko nije ni tražio da se vakciniše, nego da bude fer i korektan u prijavi za vizu. Pitanja su bila, da li ste imali pozitivan test na koronu prije dolaska u Australiju i da li ste putovali 14 prije dolaska u Australiju. Nakon sto verzija, i proglašavanja Novaka Djokovićem Isusem Kristom koji pati za ceo svet, sad se ispostavlja da je pozitivan na koronu putovao svetom, davao intervju i igrao u Španiji, sve u periodu 14 dana prije dolaska u Australiju. Zatim, Australija je bila zatvorila i granice vlastitim državljanima, pa tako npr. Australci koji su otišli u posjetu rodbini u Engleskoj nisu mogli godinu dana kući zbog korona mjera, tj. Australija im nije dopuštala ulazak. I dakle, dvostruka mjerila. A, bilo je i prije Novaka Djokovića dobrih tenisera, pa nisu radili ovakve spektakle.

  4. Gospodjo,nisu vaseg sina hapsili zato sto nije hteo da se vakcinise,nego zato sto je lazno prijavljivao datume,sto kao pozitivan nije bio u izolaciji i sto je lagao,da iako pozitivan, nije nigde putovao,kada se zna da je bio u Spaniji.Sada zbog srpskog „zakoni su za protivnici“,rizikuje ne samo zatvor nego i citavu karijeru.

  5. Ma super,onda nek sedi kući i jede plodove livade kako kaže njegov otac Srđan.Mene bi bilo sramota od kolega jer 97 tenisera od 100 rangiranih je vakcinisano samo njih troje glume ludilo.Volim ga više od keve ali ga ne podržavam u vezi vakcine.

  6. U potpunosti se slažem ds ne njegovo pravo da se nevakcinise. Ali je, takođe, i pravi Australije da ga ne pusti da udje u državu, diskreciono.

  7. Svako ima pravo
    Da se vakciniše ili ne
    Da laže da je pozitivan ili ne
    Da „zaražen“ ne sedi kod kuće već ide napolje i putuje po svetu
    Da priča o vakcini iako se ne razume u to
    Da priča o 5G
    Da priča o glicerolu,glikolu,glikogenu….
    Svako ima prava,ali mora da snosi posledice svojih postupaka.
    Odgovornost br.1 je najveća

  8. Imas ti pravo da se ne vakcinises ali ti noko nedaje za pravo ako si Djokovic da mozes da ides gde hoces zakon vazi za vas kao i za obicne ljude.

  9. Meni licno je jako zao , i ne mogu da razumem takvu odluku. Gospodin Dokovic, je dobio Vizu, i na osnovnu Vizu je krenuo za Australjiu.
    Da se on u Srbiju tad i tad i tamo i tamo slikao to nema nikakve veze sa Australjiom zato je Srbija odgovorna, i niko vise. Licno smatram, to je politicka Odluka koja nema veze sa zivotom.
    Bilo je u svakom trenutku moguce da bude uraden PCR Test samo da su hteli, da on igra, sto neznaci da su oni koji su vaksinisani nemogu da budu positivni.
    Nazalost je on kao mnogo njih, sto imaju drugo misljenje o vakcinaciju bio islozen maltretiranje.
    Ovo je kolektivno ludilo , i hvala Bogu puno toga se vec dezava u celom svetu protiv toga. Svako mora da ima pravo na svoje licno misljenje.

  10. Takođe je i pravo vakcinisanih da kažu – sa nama nećeš igrati! Ako je Đoković nije Bog da za njega ne postoje nikakva pravila!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.