Direktor Milana: Lazetić mora da popravi kondiciju 1 foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Neposredno po nedavnom prelasku u Milan, 18-godišnji Marko Lazetić dobio je pozitivne kritike od trenera Stefana Piolija, a da u redovima sedmostrukog prvaka Evrope puno očekuju od polaznika fudbalske škole Crvene zvezde svedoče i reči direktora kluba Frederika Masare.

Lazetić je bio u protokolu za nedavni Derbi dela Madonina, ali nije učestvovao u pobedi i rezultatskom preokretu Milana protiv Intera (2:1).

I sama činjenica da je samo posle par treninga sa novim saigračima bio deo sastava u gradskom derbiju negde pokazuje da u Milanu dosta očekuju od mladog srpskog fudbalera za čiji su transfer platili Zvezdi četiri miliona evra

„Koji je igrač Lazetić? On je mlad dečko sa jakim potencijalom i imamo mnogo vere u njega. Ipak, moramo da budemo svesni da je to dečak koji mora da se prilagodi drugačijem šampionatu tako da ne smemo da povećavamo pritisak. Očekivanja od njega su prevelika. Ima kvalitete i uvereni smo da će moći da da svoj doprinos, ali su potrebni strpljenje i mir. Trenira, ali sa druge strane treba imati na umu i da je došao iz pauze u prvenstvu tako da mora prvo da podigne kondiciju. Biće vremena i prostora i za njega“, siguran je Frederiko Masara, direktor kluba.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari